2777
2789
عنوان

ریاضی فیزیک یا هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 52 پست
چندتا دوربرمن دارم‌میبینم حالا شما ندیدی من چ کنم...

چون چندتا دید دلیل نیست رشته خوبی باشه اولن که دست داخلش زیاد هست دومن شما با لیسانس شیمی عملا در به در هستی سومن که خیلی از رشته های شیمی قابلیت مهاجرت ندارع رشته های پایه آینده خوبی نداره حقوق های دولتی میگیرن بیشتری ها اگر کار پیدا کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریاضی خوندم اما خب حفضیات زیاد هست تو هندسه و فیزیک سنگینه الان که معدل نهایی اومده وسط سخت تر شد ...

اکثر آدما همینو میگن شااید کار پیدا کنی 

مشکل منم اینه که شاید نشه حتما بشه 

که گویا هنرستان‌ مطمئن تره

اکثر آدما همینو میگن شااید کار پیدا کنی مشکل منم اینه که شاید نشه حتما بشه که گویا هنرستان‌ مطمئن تر ...

من الان مهندسی پزشکی میخونم و خب اگر داخل هنرستان میرفتم طراحی دوخت الان یک مغازه زده بودم و داشتم پول در می آوردم ولی الانش باید دستیار یک استاد باشم یا پروژه بگیرم که پول خوبی ندارع

چون چندتا دید دلیل نیست رشته خوبی باشه اولن که دست داخلش زیاد هست دومن شما با لیسانس شیمی عملا در به ...

نظرتون محترم بنده هم نظر خودمو گفتم✌️🙌🫠🙃

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من الان مهندسی پزشکی میخونم و خب اگر داخل هنرستان میرفتم طراحی دوخت الان یک مغازه زده بودم و داشتم پ ...

چه بد🥲

کسایی که ریاضی میخونن عملا تو ایران حیف میشن 

۲۰

من مادر یه پسر همسر تو هستم، برو ریاضی ،از الان خودت رو محدود به یک رشته نکن،شاید تا سه سال دیگه علاقه و نظرت و بازار کار عوض شد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

عزیزم  ببین دنبال چی هستی؟اگه دنبال بازار کار هستی هنرستان بهتره. من خودم معماری هنرستان خوندم.دانشگاهم رفتم.دانشگاه دوره ما خیلی سخت بود قبول شدنش برای رشته ریاضی.ولی هنرستان راحت‌تر قبول میشی.سراسری هم خوندم‌.دوستم تا دکترای معماری خوند از همون هنرستان و الان شرکت داره.ولیییی درآمدی که طراحی دوخت داره معماری نداره.یکیو میشناسم طراحی دوخت خوند تا دانشگاهم رفت و الان مزون داره.خدا تومن درآمد داره.یه مانتوی ساده رو مثلا ۴ تومن یلدا بیشتر میگیره.لباسای نامزدی و مجلسی که بماند.بعد اینکه معماری و طرحی دوخت هیچ ربطی بهم ندارن.خودت ببین علاقت کدومه.من خودم معماری خوندم ولی خیاطی هم بلدم.چون تو نوجوونی دنبال کلاس و پرستیژ بودم رفتم معماری .نمره هامم عالی بود ولی هیچ بدردم نخورد تو زندگی.همش میگم اگه به گذشته برمیگشتم میرفتم طراحی دوخت.اسمش بی کلاسه ولی در اینده اگه کارت خوب باشه خیلی میتونه موفق بشی و پول پارو کنی.

حیف معدل بیست نیست بره طراحی دوخت🤕

بآور کن طراحی دوخت اسمش زشته ولی بخدا اگه مزون بزنه از صد تا مهندس بیشتر درآمد داره.تازه خودش رئیس خودشه.میگن فلانی مزون داره.ولی معماری باید کلی هزینه کنی تازه اگه بتونی کار بگیری.

[QUOTE=380400363]حیف معدل بیست نیست بره طراحی دوخت🤕[/QUOTEچه ربطی داره؟؟

خواهشا این افکار قدیمی و پوسیده رو رواج ندید

مهم علاقشه 

این که میگن هنرستان واسه خنگ‌هاس یه مشت چرت و پرته

خواهشا این چرت و پرتا رو بریزید دور

بآور کن طراحی دوخت اسمش زشته ولی بخدا اگه مزون بزنه از صد تا مهندس بیشتر درآمد داره.تازه خودش رئیس خ ...

ببخشید تو رشته های فنی حرفه ای چطوری میشه معلم شد ؟ آزمون فرهنگیان میتونن شرکت کنن؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
[QUOTE=380400363]حیف معدل بیست نیست بره طراحی دوخت🤕[/QUOTEچه ربطی داره؟؟خواهشا این افکار قدیمی و پو ...

ببخشید تو رشته های فنی حرفه ای چطوری میشه معلم شد ؟ آزمون فرهنگیان میتونن شرکت کنن؟