چندتا دوربرمن دارممیبینم حالا شما ندیدی من چ کنم...
چون چندتا دید دلیل نیست رشته خوبی باشه اولن که دست داخلش زیاد هست دومن شما با لیسانس شیمی عملا در به در هستی سومن که خیلی از رشته های شیمی قابلیت مهاجرت ندارع رشته های پایه آینده خوبی نداره حقوق های دولتی میگیرن بیشتری ها اگر کار پیدا کنن
اکثر آدما همینو میگن شااید کار پیدا کنی مشکل منم اینه که شاید نشه حتما بشه که گویا هنرستان مطمئن تر ...
من الان مهندسی پزشکی میخونم و خب اگر داخل هنرستان میرفتم طراحی دوخت الان یک مغازه زده بودم و داشتم پول در می آوردم ولی الانش باید دستیار یک استاد باشم یا پروژه بگیرم که پول خوبی ندارع
عزیزم ببین دنبال چی هستی؟اگه دنبال بازار کار هستی هنرستان بهتره. من خودم معماری هنرستان خوندم.دانشگاهم رفتم.دانشگاه دوره ما خیلی سخت بود قبول شدنش برای رشته ریاضی.ولی هنرستان راحتتر قبول میشی.سراسری هم خوندم.دوستم تا دکترای معماری خوند از همون هنرستان و الان شرکت داره.ولیییی درآمدی که طراحی دوخت داره معماری نداره.یکیو میشناسم طراحی دوخت خوند تا دانشگاهم رفت و الان مزون داره.خدا تومن درآمد داره.یه مانتوی ساده رو مثلا ۴ تومن یلدا بیشتر میگیره.لباسای نامزدی و مجلسی که بماند.بعد اینکه معماری و طرحی دوخت هیچ ربطی بهم ندارن.خودت ببین علاقت کدومه.من خودم معماری خوندم ولی خیاطی هم بلدم.چون تو نوجوونی دنبال کلاس و پرستیژ بودم رفتم معماری .نمره هامم عالی بود ولی هیچ بدردم نخورد تو زندگی.همش میگم اگه به گذشته برمیگشتم میرفتم طراحی دوخت.اسمش بی کلاسه ولی در اینده اگه کارت خوب باشه خیلی میتونه موفق بشی و پول پارو کنی.
بآور کن طراحی دوخت اسمش زشته ولی بخدا اگه مزون بزنه از صد تا مهندس بیشتر درآمد داره.تازه خودش رئیس خودشه.میگن فلانی مزون داره.ولی معماری باید کلی هزینه کنی تازه اگه بتونی کار بگیری.