2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با تیر قبول شدم اردیبهشت رو هم خوب زدم ولی تیر خیلی خیلی بهتر شد هرچند تراز کم دادن و در حق ...

آره ولی واسه من خیلی بدگذشت باعث شد بمونم پشت 

چی قبول شدین

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ایشالا امسال به هر چی میخوای برسی پزشکی تهران قبول شدم

اها عزیزم من درصدام زیست ۶۰ شیمی حدودا ۶۰ فیزیک۴۵ ریاضی ۲۰ به نظرت میتونم داروسازی ایران بیارم معدلم حدود ۱۹ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اها عزیزم من درصدام زیست ۶۰ شیمی حدودا ۶۰ فیزیک۴۵ ریاضی ۲۰ به نظرت میتونم داروسازی ایران بیارم معدلم ...

درصدات واقعا خوبه 

اگه بتونی واقعا همین‌رو سر کنکور بزنی حتما قبولی 

بومی تهران یا استان های اطراف تهران هستین؟

پارسال اردیبهشت اسون تر بود و مهم تر چون تراز بهتر میداد امسال پیش بینی کردن ک تیر مهم تره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خوش به حالت بابا این مهارت خیلییی زیاده همشم ایه هس

مهارتو حتما باید خوند؟ دینی و هوش اوکیه ولی اون زیاده ینی چرته محضه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

درصدات واقعا خوبه اگه بتونی واقعا همین‌رو سر کنکور بزنی حتما قبولی بومی تهران یا استان های اطراف تهر ...

نه تهرانم آره وافعا خداکنه بتونم بزنم اینا مال اردیبهشت پارسال بود

عزیز منم کنکوری ۴۰۴ هستم ولی ببین هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست منم برای کنکور تیر آماده میشم فقط ادام ...

عزیزمی ایشالا موفقیتت😘

به هرانچه مارا به برخی انسان ها وابسته میکند نام عشق ندهیم...