2777
2789
نهایی و مصاحبه رو میترکونم ولی کنکور رو میدونم گند میزنم الان من دو فصل مهارتم مونده اونارو بخونم؟ ی ...

بخون فرهنگیان جمع میشه 

منم مثل خودتم کنکور خودمو نخوندم اصلا خیلی به اون صورت 

ولی فرهنگیان رو خوندم 

نهایی و مصاحبه رو میترکونم ولی کنکور رو میدونم گند میزنم الان من دو فصل مهارتم مونده اونارو بخونم؟ ی ...

نهایی و از کی خوندی؟

به هرانچه مارا به برخی انسان ها وابسته میکند نام عشق ندهیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون فرهنگیان جمع میشه منم مثل خودتم کنکور خودمو نخوندم اصلا خیلی به اون صورت ولی فرهنگیان رو خوندم

قبول شدی؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

نه من خودم کنکوری ام

اها موفق باشی منم تخصصی زیاد اوکی نیس ولی منابع میخونم 

چجو جزو رو بخونم خیلی سخته

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تست زیاد بزنی اوکیه فرهنگیان اوکیه حالا مشکل تخصصی رشته خودمه

منم🤕

اردیبهشت فقط فرهنگیانه؟؟تیر بقیه رشته ها؟؟کسی که فرهنگیان میخواد باید جفت کنکور هارو شرکت کنه؟

اردیبهشت و تیر هر دو همه رشته ها هستن 

ولی فقط اردیبهشت فرهنگیان هست و ربطی به تیر نداره