2777
2789
عنوان

روم نمیشه از نامزدم پول بگیرم

281 بازدید | 15 پست

نامزدم خیلی دوست داره بهش تو مسائل مالی وابسته باشم چون خودم شاغلم ب قول خودش بهش احساس ناکافی بودن میدم اینطوری

دوس داره برام خرج کنه 

گفتم میخوام برم دندونپزشکی پول ندارم حالا امروز رفتم نوبت گرفتم بهش گفتم ک نوبت گرفتم ولی هزینشو نپرسیدم ولی ن برا این ک بهم پول بده خودش گفت هزینش مهم نیس هرچی باشه تو فقط برو درستش کن 

حالا عمرا روم بشه پول بگیرم ازششش

دارم اب میشم 

معذبم 

ما ی بار نامزدیمون ب هم خورده الان بدون اطلاع خانواده ها باز در ارتباطیم 

کورد نیستم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزدلم میدونم سختته حتما هم مقصرخانواده هابودن

اره تو فشارمون گذاشتن ماهم از هم زده شدیم همش جنگ اعصاب بود الان انقد راحتیم کسی کاریمون نداره

اولش مردا همینن کم کم که هی بخوای ازشون پول بگیری صداشون درمیاد همسر خودم دفعه اولی که ازش پول خواستم گفتم ۲۰۰ برام بزن ۴ ونیم برام زد خر کیف شده بودمااا حالا بهش میگم ۱ بزن ۵۰۰ میزنه تازه با کلی اداااا

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

باید از خداتم باشه اون دوست داره تو چرا ناراضی

میترسم تو رودروایسی باشه چون ی بار تو دعوا بهش گفتم برام هیچی نخریدی 

ازون ب بعد هی ب هر بهونه میخواد ی پولی خرج کنه

میترسم خودشم نداشته باشه

باهاش برو خریدلباس بخر بعد بگو چند تا لباس زیر میخوام تقریبا اینقدر میشه اگر سعور داشته باشه واریز م ...

زبون بسته شعور داره شماره کارتمو نداره 

حتی یه بار ی پولی پیشش داشنم روم نشد بگیرمش 

شماره کارت خواهرم اینا رو دادم گفتم بهشون بدهی دارم پول ندارم بدم🤪

بهتره تا دوباره نیومده. خواستگاری ازش پول نگیری

زدی به هدف👌🏻

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

اولش مردا همینن کم کم که هی بخوای ازشون پول بگیری صداشون درمیاد همسر خودم دفعه اولی که ازش پول خواست ...

خب شاید طلبکارانه میگی یا تشکر نمیکنی ذوق کنه فک کنه چیکااار کرده 

مردا خیلی بچن 

خوب اینجوری ک سختتونه تاکی الهی بمیرم برات درکت میکنم عروسی میکردید میرفتین سی خودتونه؟؟

پول نداریم عروسی بگیریم ب این زودی😁بعدم مامانش فقط دو سه بار منو دیده یه جهنمی به پا کرد ک نگو 

حالا نامزدم میگه بخاطر فوت خواهرزادش ناراحت بوده ب تو کاری نداشته 

کل خانوادشونو بذاری رو هم نازه میشن اندازه من 😁 ولی چش دیدن منو ندارن 

منم زورم میاد