2777
2789
عنوان

تو بارداري چند كيلو اضافه كرديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم ممنونم😍

چشمت بی بلا دیابت ارثی که ندارین تو خانواده؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بیشتراز قبل میخورم ولی چون5ماه اول خیلی بد ویار بودم اصلا وزنم اضافه نشد

منم تو سه چهار ماه اول وزنم ثابت بود ويار منم خيلي بد بود ولي يهو با اينكه واقعا خيلي ام نميخورم تو دو ماه و نيم تقريبا هشت كيلو زياد كردم😢

تو دخملي دخمل😛
نه اصن تازه همیشه افت قند داریم ولی مامانم فشارخون داره 

خب خدارو شکر که دیابت ندارین ولی خیلی حواست به فشار خون باشه نمک و کلا کم کن که نه باد کنی نه فشارت بره بالا

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چه خوب فعاليت داري؟ برنامه رژيمي خاصي داري؟

نه هیچی 

کلا غذا زیاد دوست ندارم همیشه همینطور بودم .همون سه وعده اصلی رو بزور میخورم سیر نشده هم بلند میشم به جاش میوه و چهار مغزو انجیر این چیزا میخورم

میشه برا سلامتی عزیزانم یک صلوات بفرستین❤🌺🌺🌺
نه هیچی  کلا غذا زیاد دوست ندارم همیشه همینطور بودم .همون سه وعده اصلی رو بزور میخورم سیر نشده ...

منم خيلي كم غذام، الان يكم از قبل بارداري بيشتر ميخورم ولي واقعا نه در حدي كه بخام چاق شم اينهمه😢

تو دخملي دخمل😛
وای نه عاشق شوری و ترشیم 😣 شوهرم ترشیا رو قایم کرده میگه بچه سیاه میشه😂😂😂😂 

نه شوری زیاده روی نکنی یه وقت که خیلی ورم میاره و خدایی نکرده مسمومیت بارداری

خوش به حالت خيلي خوبه. چيزي رعايت ميكردي؟ ورزش ميكردي؟

ورزش که اصلا، اما وعده ی صبحانه و ناهارم رو کامل می خورم. این روزا چون معدن کوچیک شده حتی اگه بخام هم نمیتونم برنج زیاد بخورم. اما تو کل دوره ی بارداريم تا الان، هله هوله گذاشتم کنار، فست فود (پیتزا، ساندویچ....) هیچی، شیرینی جات مصنوعی( بستنی، شکلات، قند، آب نبات..) هیچی.

الان که اواخر بازداریم هست، معدم کوچیک شده و یه چند باری شب ها غذای پختنی که می خوردم اسید معدم میزد بالا و خیلی اذیت میشدم بنابراین وعده ی شام پختنی رو حذفش کردم. از عصر تا شب هم فقط میوه(سیب، کاهو، پرتقال) و شیر ولرم می خورم، البته سیر سیر نمیشم، اما حالم خیلی بهتره، که گداري حدود ساعت ۱۲ شب، یا ۲، ۳ صبح گشنم میشه، پا میشم یه سیب می خورم سیر میشم، چون معدم هم کوچیک شده.