چه جوریه انقد وزناتون کم بوده من از اول اصلا ویار نداشتم ولی زیادم نمیخورم، غذام که نسبت به قبل کمتر هم شده و زود سیر میشم، شبم که زود میخوابم و تا صبح اصلا گشنم نمیشه ولی همینجوری وزنم بالا میره 😭 هفته ۲۹ هستم ۱۰ کیلو اضافه کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوب👍من قبل بارداري شام نميخوردم الان شام اضافه شدم به وعده هام واسه اينه فك كنم اضافه وزنم. هل ...
راستش منم شام میخوردم اما این اسید معده خیلی بد بود. اما الان با حذف شام ، شب ها راحت تر می خوابم. بعلاوه این که سیب زمینی، چه آب پز و چه سرخ کردنی خیلی خیلی کم می خورم.
چه خوب عاليه وزن بچه ام خوب بوده تغذيتون چطور بود؟
من ۵ ماه اول ویارم خیلی شدید بود . ولی هرچی میخوردم چیزهای مفید میخوردم برنج خیلی کم میحوردم . گوشت و ماهیچه و مرغ یک روز درمیون میخوردم میهوه خیلی میخوردم . ماست . چیزهای شیرین هم اصلا نمیخوردم .ماه آخر دلستر و شیرینی خامه ای خوردم .