2777
2789
عنوان

امسالم مرخصی بدون حقوق بگیرم

368 بازدید | 21 پست

من دو قلو دارم یکسال و نیمه و یه پسر ۶ ساله که مهر میره کلاس اول

پارسال مرخصی بدون حقوق گرفتم

همسرم میگه امسال هم بگیرم که تا سال دیگه بچه هام ۳ ساله میشن و از اب و گل در میان

الان بخوام پرستار بگیرم بخش اعظم حقوقم میره برای هزینه پرستار...از طرفی امسال بچم کلاس اولیه سختی زیادی در پیشه

بدون حقوق منم زندگیمون لنگ نمیمونه

فقط همکارام میگن جایگاهتو از دست میدی و میان جاتو میگیرن...میدونمم تو اداره به سختی بهم مرخصی میدن..

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جایگاهتو چرا از دست بدی؟

نمیدونم والا

مثلا احتمال داره یه معلم خودشو تو دل مدیر جا کنه کلاس بهترا رو بدن به اون ..در این حد

بجای یکسال مرخصی اگه قراره کارتو از دست بدی 

پولو بده پرستار ولی توضیم بهت اینه دوربینی چیزی حتما بزار خونه و زیر نظرت باشه 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

راحت میدن؟ چه ارگانی هستید؟ منم باید دو ماه دیگه برگردم سرکار. دلم برای بچم خیلی میسوزه. خیلی کوچولویه. اگه بگیری خیلی خوبه. این میشه سرمایه گذاری پنهان روانی برای آینده بچه ات. اصلا نگران جایگاه شغلی و حقوقت نباشه

نمیشه بزاری مهد؟دوقلوهات چین؟طبیعی باردار شدی

دلم نمیاد که بذارم مهد بچه ۲ ساله رو

پوشکین 

کلیم هزینه همون میشه

بجای یکسال مرخصی اگه قراره کارتو از دست بدی پولو بده پرستار ولی توضیم بهت اینه دوربینی چیزی حتما بزا ...

نه کارمو اصلا از دست نمیدم

نمیدونم والامثلا احتمال داره یه معلم خودشو تو دل مدیر جا کنه کلاس بهترا رو بدن به اون ..در این حد

اگه ارگان دیگه ای بود میگفتم نگران جایگاهی هم باش اما نهایت برای دبیری کلاس شلوغ میدان بهت ولی ارزش اینکه پیش بچه هات باشی رو داره بیشتر به خاطر اون کلاس اولی میگم چون سال نهمین و با دو قلو و یه شیفت احتمال اینکه خیلی نتونی رسیدگی کنی خیلیع

نمیدونم والامثلا احتمال داره یه معلم خودشو تو دل مدیر جا کنه کلاس بهترا رو بدن به اون ..در این حد

عزیزم من تو کارخونه مدیرم. جایگاه خیلی خوبی دارم. ولی حاضرم به خاطر بچه ام ازش بگذرم. آموزش پرورش که پست و اینا نداره. حقوق بالایی هم نداره. بچه هات رو اذیت نکن. هیشکی براشون مثل مادر نمیشه.