2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

937 بازدید | 104 پست

سلام خانوما ۵ ماهه پریود نشدم تنبلی تخمدان دارم راهی نیست بدون دارو پریود بشم ؟ ممکنه یائسگی زودرس گرفته باشم؟🥲😰خیلیی نگرانم تو خونه هم ورزش میکنم روری نیم ساعت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش چی انجام میدی مهمه کیا ورزش میکنی نیم ساعت کنه حداقل یکساعتتغذیه ات سالمه چطوره؟؟

پیاده روی میکنم تو خونه . سعی میکنم شیرینی جات نخورم و اینکه اضافه وزن ندارم 😕ممکنه یائسگی زودرس بگیرم ؟خیلیی فکرم درگیره🥲

یه سونو رحم وتخمدان بده .اگه میتونی دوبار هر دفعه ۲ساعت سرتو حنا بزار

سونو قبلا دادم تنبلی تخمدان داشتم دکتر یه سال قرص شیمیایی داد سر ساعت پریود میشدم قطع کردم خوب نشدم ۵ ماه زیاده افسردگی گرفتم . دو روز کف پامو حنا میزدم میگفتن تاثیر داره ولی نشدم 🥲

پیاده روی میکنم تو خونه . سعی میکنم شیرینی جات نخورم و اینکه اضافه وزن ندارم 😕ممکنه یائسگی زودرس بگ ...

پیاده روی تو خونه که بدرد نمیخوره 

صبحا یکساعت برو بیرون پیاده روی تند ،دویدن نه پیاده روی تند،

عصرها اگر میتونی یوگا کار کن تو خونه اگر نمیتونی باید زیر نظر مربی باشی ،آهنگ بزار برقص،دوباره شبها زود بگیر بخواب تا قبل ۱۱ حداکثر 

صبح ۶ بیدارشو تا قبل ۸ صبحانه بخور

بعدم با قند وشکر که کفایت نمیکنه 

سونو قبلا دادم تنبلی تخمدان داشتم دکتر یه سال قرص شیمیایی داد سر ساعت پریود میشدم قطع کردم خوب نشدم ...

کف سر وکف پارا حنا بزار دوساعت

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
پیاده روی تو خونه که بدرد نمیخوره صبحا یکساعت برو بیرون پیاده روی تند ،دویدن نه پیاده روی تند،عصرها ...

هعییی خیلی این مریضی بدیه افسردگی گرفتم خوب نمیشم هر کاری میکنم تو مجردی سخته اینا رو رعایت کنی مامانم میگه این مسخره بازیا چیه اگه نخورم😔