2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 104 پست
رازیانه نمیتونم بخورم پرولاکتینم لب مرزه

عزیزم شماره طب گیاهی رو درخواستمو قبول کن بفرستم برات وات ساپ پیام بده بهش خودشم هرروز استوری میگذاره از داروها ونتایج کارهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه نمیتونم بخورم پرولاکتینم لب مرزه

اصلا هر چی که استروژن داره نخور میبره بالا خواهرم پرولاکتینش بالاس خودم کیست تخمدان کامل سر در میارم دیگه افرادی مثل تو خواههرم گیاهان استروژنی نباید بخورید خواهرم گرمی میخوره پرولاکتینش بالا میره من ن باید گرمی بخورم

منم دارم یک بار ۶ ماه نشدم ....

رفتم دکتر بهم قرص دوفامد داد

سری آخری پریود نشدم بعد ۱۵ روز شدم  توف به تنبلی تخمدان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اصلا هر چی که استروژن داره نخور میبره بالا خواهرم پرولاکتینش بالاس خودم کیست تخمدان کامل سر در میارم ...

دمنوش میخورم مثل دارچین و زنجبیل و نعنا و بابونه اینا خوب نیستن یعنی؟

۶ ماه نشدین قرص خوردین امد؟ یا صبر کردین خودش بیاد؟

اره گفت کیست داری 

قرص بهم داد شدم 

ولی انگار این قرصه هم روی بدنم جواب نمیده شدید سردرد میگیرم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از کجا فهمیدین داره خوب میشه؟ لاغری ؟

من قبلن تنبلی تخمدان نداشتم بعد رژیم تنبلی گرفتم قدم۱۶۰عه وزنم از۵۸رسید ب 45الان ک دارم وزن میگیرمو مص سابقم میشم حس میکنم تنبلیم داره بهتر میشه من در طول ماه بین پریودا هر روزش رو لکه بینی داشتم  الان لکه بینیام نصف شده ینی نصف ماهو لکه بینی دارم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پنج انگشت نوشته پرولاکتین رو تنظیم میکنه که

بقول دوستمون اینجا هر چی گفتن باور نکن یه پستی نی نی سایت نوشته بود که مادربزرگش گفته بومادران و پنج انگشت و چای کوهی و با چند تای دیگه جمع کنید و خشک بشه برای کیست و میوم و خوبه منو خواهرم جفتمون میوم داریم خواهرم تا ۶ ماه خورد سه روز پریودی سردرد شدید میگرفت نگو بومادران بده و اینا پرولاکتینش رسیده بود ۲۰۰۰رفت سونو هم داد میومش سر جاش بود وای خدا ازمایش و گرفتیم پارسال بهمن مامانم قیامت به پا کرد بهم میگفت دکتری خودتو درمان کن چیه این سکته کنه تو جمعش میکنی یا من

قبلا رفتم یکسال قرص خوردم سر ساعت پریود میشدم ولی الان صبر کردم خودم بشم بدون قرص نمیشم . پروژسترون ...

نمیدونم ولی بنظرم اینکه پریود بشی بهتر ازاینه که ۵ماه نشی یه دکتر خوب برو عزیزم ان شاالله زودتر حل بشه مشکلت

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️