من خودم دوتا بچه دارم خوزستان زندگی میکنم تو این گرما برق نداشتیم همینجور بچه هام عرق میریختن،وقتی برق قطعه آب هم نداریم ک ببرمشون تو حمام یه کم خنک بشن،الان دوباره میبینم آب قطعه ،بچه نیازهای اولیه ک آب و برقه نمیخواد؟چقدر دلم واسه بچه هام سوخت ،الان بچه کوچیکم خودشو کثیف کرده اب نیست ببرمش حمام،ظلمه بچه آوردن ظلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من یه دردودل کردم از نبود برق و آب خواهشاً بحث رو نبرید رو بچه نیاوردن،هر کسی شرایطش رو داره بچه میاره من خودمم شرایطش داشتم ک دوتا آوردم ،حالا انداختمشون تو کوره آتیش عرق میریزن از بی برقی
بحث تاپیک دقیقا ن برای پوله ن برای بی پولی، برای قطع شدن ابو برقه
در مورد نیازهای اولیه بچست
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اون بچه هام قسمتی دارن انشالله عاقبت به خیر بشن و بتونن وجودشون رو پر از نور خداوند کنند انشالله همه ...
من خودم دارم به یکی از این خونواده ها کمک می کنم فقط به خاطر خود بچه ها چون تو اومدنشون به این دنیا دخالتی نداشتند.وجدانم اجازه نمیده ولی همین خونواده که پدر معتاد هست دو تا بچه داشت و سومی هم آورد من چی بگم.من فقط به خاطر خود بچه ها کمک می کنم و پول بهشون نمیدم فقط و فقط خوراکی و لباس برا بچه ها.ولی به خدا جدیدا زورم میاد چرا آخه سومی را اوردید😔😔
منم میگم حماقته بچه بیاری اما بعد یه سنی ادم غریزش میکشه من الان ۲۷ سالم شده دروغ چرا تازگیا واقعا نی نی دوست دارم
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
یه بنده خدایی کلاس ششمی بود خدا رحمتش کنه دوسه سال که رییس جمهور بود قطعی نداشتیم دقیقا بعد رفتنش دوباره این قطعیا شروع شد....
خدا بیامرزتت مرد
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport