2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک که میگه بچه دار شدن انگار جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 101 پست
ای خواهر منم دوتا بچه دارم آب و برق ما هم قطع...تازه اومدن. داشتم برای پسرم تعریف میکردم از بچگیهام ...

اصلا آدم خودش عذاب وجدان میگیره وقتی بچه هایش تو همچین شرایطی میبینه من داغون شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه از نظر شما همه چندبچه ای ها فقیر و معتادنو هیچ پولداری بچه زیاد ندارهدر حالی که فرضتون غلطهحکم ...

پولداری که بچه زیاد داره زیاد داریم اطرافمون سه چهار تا دارند ،اما حداقل از لحاظ مالی کاملا تامین هستند 

متاسفانه شرایط زندکی توی بعضی از شهرا اصلا قابل قبول نیست ولی خب همه جای کشور این نیست در ثانی مگه ما بچه بودیم همه چیز اوکی بود؟ ب مظر من که هرکسی باید به پتانسیل های خودش از همه نظر نکاه کنه

همسر من مهندسه نفته خودمم پرستارم. قطعا از پس هزینه ها برمیایم. مگه قراره همه بچه ها بی پول باشن یا ...

نه لزوما هر کسی که بچه میاره توانایی مالیش رو نداره 

همینجا دیدم یکی ۳ تا بچه داره و غذا بهشون املت مونده میده 

املت مونده که سرشار از سم 

فکر میکنم فراهم کردن غذای مناسب برای بچه ها بدیهی ترین کاریه که پدر و مادر باید برای بچه در نظر بگیرن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

متاسفانه شرایط زندکی توی بعضی از شهرا اصلا قابل قبول نیست ولی خب همه جای کشور این نیست در ثانی مگه م ...

اوکی نبود ولی لااقل آب و برق بود ،چه خبره هر روز یا آب قطعه یا برق

نه لزوما هر کسی که بچه میاره توانایی مالیش رو نداره همینجا دیدم یکی ۳ تا بچه داره و غذا بهشون املت م ...

لزوما هم این نیست هرکی بچه زیاد داره بی پوله یا سطح سوادی پایینی داره. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
همسر من مهندسه نفته خودمم پرستارم. قطعا از پس هزینه ها برمیایم. مگه قراره همه بچه ها بی پول باشن یا ...

اونیکه پول داره منظورم نیست ولی خانواده ای که پدر کارگره آخه رو چه حسابی ۴ تا بچه همسایه خاله ام هم زن و شوهر پرستارن دو تا بچه دارن میگن بتونیم این دو تا رو تامین کنیم بسه والا حق گفته

لزوما هم این نیست هرکی بچه زیاد داره بی پوله یا سطح سوادی پایینی داره.

نه بحث تاپیک هم در مورد این موضوع نیست

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اوکی نبود ولی لااقل آب و برق بود ،چه خبره هر روز یا آب قطعه یا برق

اره شورشو دراوردن،اونم توی اهواز قابل قبول نیست

ولی مثلا شهر من نهایت توی خنکی صبح هفته ای یک بار دو ساعت برق میره که اب کذاشتبم کنار برای اون مواقع