2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 113 پست
یا باید همه اموال شوهر رو گرفت یا طلاق

همه اموال!!!! کدوم شوهری ببخشید مغز خر خورده بیاد اموالشو بده زنش! اگر دونگی بزنه بله خوبه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه چرت گفتهبعدم مگه بخاطر مهریه الان باشوهرتی

نه عزیز 

اون هفته دادگاهی دوستم بوده.

با ۳۱۴ تا سکه 

دادگاه ۴ تا برا اولش بریده براش که یه جا بده 

ده تا هم یکی یکی ، یه سال و نیم یه سکه 

بقیه شم پر 

خودش نمیدونست چرا چنین حکمی داده قاضی 

منم اومدم اینجا فهمیدم چه خبره

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اموال!!!! کدوم شوهری ببخشید مغز خر خورده بیاد اموالشو بده زنش! اگر دونگی بزنه بله خوبه.

تو فامیلمون یکی زد

خودشونم چند تا بچه دارن

الان شوهره هیچی نداره و تو یه اتاق 12 متری اجاره میشینه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

نه عزیز اون هفته دادگاهی دوستم بوده.با ۳۱۴ تا سکه دادگاه ۴ تا برا اولش بریده براش که یه جا بده ده تا ...

پشمااااام یا خدااااا حالا باید چیکار کنیمممم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تا۱۴تا حکم اجرا و عندالمطالبه میتونن بگیرن ،فکرکنم اینطوریه،بالاخره بقیه اش باید قسطی چیزی

نخیر اگر تصویب شه دیگه بقیه‌ای چیزی نداره

میرن می‌کنن اسم مادرشون نتونیم بگیریم

قانون هم طرف مردا

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

⭕️ ادعای تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه از اساس کذب است

عثمان سالاری نائب رئیس کمیسیون قضایی:

🔹مجلس می‌گوید اگر کسی مهریه‌اش را مطالبه کرد، همسر او به زندان نیفتد؛ زیرا اگر یک شب را هم در زندان بگذراند، به بنیان و اساس خانواده صدمه و لطمه وارد می‌گردد و خانواده از هم فرو می‌پاشد. ما راجع به سقف مهریه و تعداد سکه زیاد ورود نخواهیم کرد.

🔹اینکه بگویند تصمیم کمیسیون قضایی این است، زوجین فقط مهریه را تا سقف چهارده عدد تعیین کنند، چنین خبری از اساس و بنیان کذب است.

🔹قرار باشد حبس‌زدایی کنیم و اگر کسی ازدواج کرد و بعد نتوانست مهریه خانم را تودیع و خود را بریء الذمه کند، باید حقی هم به بانوان داده شود که بتوانند در ازای این اگر ظرف مدتی همسرشان این تمکن را نداشت و یا نخواست پرداخت کند، حق طلاق برایشان منظور شود. دنبال این هستیم که چنین چیزی هم لحاظ شود.