2777
2789
عنوان

قانون 14 سکه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 113 پست
پشمااااام یا خدااااا حالا باید چیکار کنیمممم

نمی‌دونم والا 

یکی نیس بگه آخه بی انصافا مگه زن قسطی و یکی در میون ازدواج می‌کنه که مهریه اش باید این جوری بشه 

لعنت بهشون

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فامیلمون یکی زدخودشونم چند تا بچه دارنالان شوهره هیچی نداره و تو یه اتاق 12 متری اجاره میشینه

اون دیگه واقعااا حماقت کرد تا این حد هم درست نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تا چهارده تا سکه میشه حکم جلب و بازداشت کرد ولی بقیه سکه ها هم میتونی بگیری دیروز یه وکیل تو تلویزیو ...

کدوم شبکه ساعت چند برم آرشیوش رو ببینم

ایشالا که اینطوری باشه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

نمی‌دونم والا یکی نیس بگه آخه بی انصافا مگه زن قسطی و یکی در میون ازدواج می‌کنه که مهریه اش باید این ...

حالا ارث دوبرابر حق حضانت حق طلاق مطلق مرد حق انتخاب تحصیل و مسکن مالکیت مطلق و یکطرفه مرد چندهمسری اینا اشکالی نداره فقط مهریههههه مشکلههه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فک کنم برا اوناییه ک جدید بخوان ازدواج کنن

نه خیر برای همه هست 

سقف اجرایی مهریه ۱۴ سکه میشه 

چه شما ده سال پیش هزارتا سکه گذاشته باشی 

چه امسال ۱۴ تا بزاری 

وقتی میخای بگیری فقط ۱۴ سکه میتونی بزاری اجرا 

نمی‌دونم والا یکی نیس بگه آخه بی انصافا مگه زن قسطی و یکی در میون ازدواج می‌کنه که مهریه اش باید این ...

خب ببین سکه که شده مثلا 100میلیون باید ببین طرف همسرش چقد درامد داره که بتونه این مقدار رو بده... طبق درامد مرد تعیین میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وقتی قانون از مرد حمایت میکنہ، زنھام از اول باید فکر آخر وعاقبتشون باشن ،فکر روزی کہ با جیب خالی، عمر وجوانی بر بادرفتہ باید بچہ روھم برا شوھر جابذاری بیای بیرون، موقع عقد تمام حق و حقوقتون رو تو دفتر اسناد ازش بگیرین

خب، مهریه از بیخ و بن غلطه شاید 

با طرف به لحاظ قانونی چنان توافق میکنم که ضمانت بخش اعتماد و اطمینان به اون آدم بشه. مشاوره وکالت و روانسناسی قبل از ازدواج ضروریه. 

یعنی اون مرد باید یجوری بالاخره خودشو ضمانت کنه و به خانواده اطمینان بده

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
نه خیر برای همه هست سقف اجرایی مهریه ۱۴ سکه میشه چه شما ده سال پیش هزارتا سکه گذاشته باشی چه امسال ۱ ...

حالا ارث دوبرابر حق حضانت حق طلاق مطلق مرد حق انتخاب تحصیل و مسکن مالکیت مطلق و یکطرفه مرد چندهمسری اینا اشکالی نداره فقط مهریههههه مشکلههه لعنت بهشون زن ستیزی دیگه داره فاجعه میشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی قانون از مرد حمایت میکنہ، زنھام از اول باید فکر آخر وعاقبتشون باشن ،فکر روزی کہ با جیب خالی، عم ...

من دو سال پیش عقد کردم

اگه این قانون بود عمرا ازدواج نمی‌کردم 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه