2777
2789

چرا وقتی عاشق میشی همه چی اوض میشه اون همه خواهش و التماس که کاری کنن عاشق شی و بعد اینجوری ضخم میزنن 

من چیکار کنم حتی نمیتونم پیام بدم چون اخرین زنگ و پیامام هم جواب نداده بود اینجوری بیشتر دورش میکنم از خودم فردا میگن اویزپن پسر ما شدی 

چطوری کنار بیام خدایا کاش برام کاری میکردی زنده رنده انگار خاکم کردی😭😭😭کاش زنگ میزد کاش کاش 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اخرین بار بشین گریه کن و دیگه بهش فک نکن اگه اومد خودت ولش کن زیادی رو دادی که رف

نمیتونم دست خودم نیست بچه ام نیستم بگم سنمه 

من حتی یه طلاق داشتم اما اینجوری دوسش نداشتم انگار اولین باره واقعا عاشق شدم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

رفت که رفت به درک بودنش معجزه نبود که رفتنش فاجعه باشهچرا اینقد خودتو پایین میاری؟؟؟

چبکار کنم چژوری به خودم بفهمونم که رفتنش زندگبتو خراب نکرده 

هیچی ارومم نمیکنه فقط گریه میکنم سرکارم چند روزه نمیرم حالم خوب نیست 

چرارفت عزیزم؟

بهانه بود بیشتر انگار همش میگفت از چشمم افتادی و دلم شکسته صاف نمیشه‌خواستی برات دلیلشو بزارم

منم همین دردو دارم هی میگن میاد بی تابی نکن ولی چطوری

از کی رفت

دلیلش واقعی بگم ؟  چون قلبت دنبال شخص دیگریست اما در این دنیا دنبال جواب هستی..

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

چبکار کنم چژوری به خودم بفهمونم که رفتنش زندگبتو خراب نکرده هیچی ارومم نمیکنه فقط گریه میکنم سرکارم ...

حتی اگه برگرده دیگه به درد نمیخوره 

چرا باید کاری کنی که اون به هدفش برسه 

هدفش اذیت کردن تو بود

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...