2777
2789

شوهرم خداییش از لحاظ لباس و تغذیه و خرج های روزمره خیلی دست ودلباز 

ولی الان  ۱ سال و نیم عقد و عروسی کردیم که ولی توی این مدت دو تا ماشین خریده ی زمین خریده اصلا هیچ نگفته به نامت بزنم 

هی میگه من دارم برای تو تراش میکنم این زمین رو ساختم ی خونه دویست متری خریدیم اون وقت اونو به نامت میکنم خونه ۸۰ متری ارزششو نداره ولی می تریم نظرش عوض شه 

زمین مسکونیه داره توش ساخت و ساز میکنه گفت بزار تموم شد سه دنگ یکی ای اپارتماناش رو به نامت میکنه البته ناگفته نماند من خودم تا الان پول گذاشتم و از حقوقم دارم میریزم تقریبا اندازه یک دونگش رو دارم پول میدم 

اونم میخواد دو دونگ به نامم کنه 

ولی خب فقط کلامیه البته میگه بیا دست نوشته بدم و زیرشم امضا و اثر انگشت بزنم که مطمئن شی اینکارو میکنم 

ولی من همش با خودم میگم چطوری ی سریا بدون این خانم پولی بزاره همه چیو به نام زنشون میکنن 

اونا چی دارن که ما نداریم 

نمیخوامم خداییش جایی ببرمش ولی دلم میخواد از جهت دوس داشتن و اعتماد اینکارو کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خیلی تاثیر داره من خانواده همسرم همه شون مامانش زن داداشش خواهراش همه خونه یا زمین اسم شون هست خودش میگه ما اصلا رسم مون چیزی به اسم عروس کنیم و علت دوم دوست داشتن می‌تونه باشه که حاضره برای خوشحال طرف مقابلش این کار انجام بده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️