بعد دخترای خیلی جوون سایت یه عدهشون میگن دوست نداریم کار کنیم چون خسته میشیم
بفرما
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
که اینقدر به یک زن خانه دار عذاب وجدان و حس ناکافی بودن بده؟
هیچ وابستگی وجود نداره.مرد وظیفه اش هست خرج زن رو در حد شان همسرش بده و هیچ منتی نیست
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بعد دخترای خیلی جوون سایت یه عدهشون میگن دوست نداریم کار کنیم چون خسته میشیمبفرما
ادم بدبخت بیچاره ای نیستم... همیشه هم کارت حقوق همسرم دست خودمه ولی یه چیزایی هست که هیچوقت گفته نمیشه ولی هست.... ولی حس میشه. اینا عزت نفس برا آدم نمیذاره
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
این جمله وابستگی مالی به مرد از کجا دراومد؟که اینقدر به یک زن خانه دار عذاب وجدان و حس ناکافی بودن ب ...
قربون دهنت
همین استقلال خانوما مردا را پرنسسی و تنبل و بیخیال کرد.
بعدم مرد بابت تامین همسرش هیچ منتی نباید روی سر زن داشته باشه. وظیفشه
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ادم بدبخت بیچاره ای نیستم... همیشه هم کارت حقوق همسرم دست خودمه ولی یه چیزایی هست که هیچوقت گفته نم ...
خداروشکر کن .
کار کردن هم سختی خودش رو داره
درگیری فکری و..
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
همین تفکرات مسخرتون هست که مردا شدن بی عرضه و ببخشید گشاد نمیرن سرکار میگن زن خودش باید کار کنه مرد وظیفه اش هست صفر تا صد خرج زن و زندگی رو بده خوبه آدم مستقل باشه اما نه با این دید که مرد رو بی مسولیت و بخور بخواب بار بیاره
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی از شاغلینمون هم اختیار حقوقشون را ندارن مرد میتونه بگه نمیخوام سر کار بری قانون نیست که مسخره ب ...
خب میتونه حق کار بگیره موقع عقد
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛