2777
2789
عنوان

خوش به حال شما خانومی که شاغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
تفسیر تون اشتباهه موفق باشید

تفسیر نکردم عین جمله هاشون رو گفتم و بارها از نزدیک دیدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نه من سرکار نمیرم اما همسرم همه خرجی میکنه بدون منت

همسر منم همه خرجی میکنه... بدون منت. 

پس تو تا حالا سر لار نرفتی و دستت تو جیب خودت نبعدی. چه مجردی چه الان که متاهلی.

اگه تجربه شو داشتی گارد نمیگرفتی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میکم زن باید برحسب علاقه اش بره سرکار بعنی یه کاری رو دوست داره میره دنبالش اما اینکه مجبور بشه بره تا خرج زندگی رو بده قشنگ نیست اصلا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من مجردم البتهاما خواستگار هم که پیدا میشه همشون دختر شاغل میخوان. بهرحال من تجربه اشتغال دارم. نه ش ...

عزیزم ایشالا که هرررر چی خوب هست بهترین هست برات اتفاق بیفته 😍😍هر چی که دلت میخواد 

همسر منم همه خرجی میکنه... بدون منت. پس تو تا حالا سر لار نرفتی و دستت تو جیب خودت نبعدی. چه مجردی چ ...

میشع بپرسم پس چرا اینقدر لعنت میفرستی بع این وضعیت؟

میتونی بگی مثلا کاش شاغل بودم 

ولی ابن حجم از نفرتی که تو پست اول گفتی در باره وضعیتت با این حرفات جوردرنمیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
همسر منم همه خرجی میکنه... بدون منت. پس تو تا حالا سر لار نرفتی و دستت تو جیب خودت نبعدی. چه مجردی چ ...

من تجربشو دارم و گارد هم دارم

قبلا شاغل بودم و اصلا دوستش نداشتم. اینکه آخر برج حقوق میگیری خیلی لذت داره اما در ازاش کل ماه به فاااا...ک میرفتم با عرض معذرت

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم ایشالا که هرررر چی خوب هست بهترین هست برات اتفاق بیفته 😍😍هر چی که دلت میخواد

ممنون از دعای قشنگت خوشقلبه مهربون 🥰🥰

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

گارد نگرفتم تو این سالها هم نیازی ندیدم که برم چون روحیه ام به شاغل شدن نمبخوره دوست دارم حاضر آماده همه چی در اختیارم باشه نه خودم برم براش جون بکنم الانم شرایطم همین هست 

اتفاقا دوست دارم دخترم حتما درابنده مستقل بشه اما فقط برای خودش  بره دنبال کاری که دوست داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

صدای دهل از دور خوشه

خونه داری یک معایبی داره و یک مزیت هایی

شاغل بودن هم یک معایبی داره و یک مزیت هایی

زن شاغلی که همسرش همراه و کمکش نباشه خیلی زود فرسوده میشه. هم دغدغه کار بیرون و هم کار خونه و بچه داری و مهمان داری و ... خیلی وحشتناکه

میشع بپرسم پس چرا اینقدر لعنت میفرستی بع این وضعیت؟میتونی بگی مثلا کاش شاغل بودم ولی ابن حجم از نفرت ...

من تلاش زیادی کردم... دانشجوی خوبی هم بودم... رشته خوبی هم داشتم... هم دوره ای های من میانگین 30-40 ت حقوقشونه... این که بشینی منتظر تا سر ماه  موقع حقوق یکی دیگه بشه لعنتیه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من تلاش زیادی کردم... دانشجوی خوبی هم بودم... رشته خوبی هم داشتم... هم دوره ای های من میانگین 30-40 ...

این به خاطره زندگی کارمندی هست متاسفانه که باید مدام نگران تموم شدن حقوق باشی تا برسه سرماه اگر مثلا همسرتون کارش آزاد بود ابن نگرانی ها هم وجود نداشت