2777
2789
عنوان

خوش به حال شما خانومی که شاغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
الکی میگن همشون تمام خانوما از مستقل بودن خوششون میاد

من دنبال کار هستم اما از سر اجبار

وگرنه از مستقل بودن خوشم نمیاد. دلم میخواست یه شوهر پولدار و مرررردونه و لوتی صفت داشتم که تامینم میکرد

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

با اینکه به مبحث حقوقی و شرعیه نفقه کاملا باور دارم و می‌دونم مرد باید هزینه‌های همسرش رو بده اما شاغل بودن واقعا یه چیز دیگه هست و حس خوبی داره 

به نظر خودم خانم شاغل بیشتر حس قدرت داره 

خودم همینم 

واقعا از وقتی شاغل شدم حس بهتری دارم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر نداد و اذیت کرد چی؟ همه چیز که آرمانی نیست

آقا هر کی میخواد بده سر کار 

من مشکلم با این تلقین مزخرف به خانومای خانه داره که مدام‌میگن مصرف کننده ای!!!درآمد نداری زبونت کوتاهه!!!یا محتاجی!!!!

هیچکدوم اینا نیست و بعضی...میگم بعضی خانومای شاغل اینا رو میگن واسه ارضای روحی روانی خودشون!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ادم بدبخت بیچاره ای نیستم... همیشه هم کارت حقوق همسرم دست خودمه ولی یه چیزایی هست که هیچوقت گفته نم ...

نه عزیزم دور از جونت من اصلا منظور بدی نداشتم

فقط میخوام به اون خل و چل هایی که استقلال رو دوست ندارن میگم که واقعا زندگی به اندازه تصوراتشون صورتی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همین تفکرات مسخرتون هست که مردا شدن بی عرضه و ببخشید گشاد نمیرن سرکار میگن زن خودش باید کار کنه مرد ...

تو سر کار میری؟

تو همسرت خونی خوابه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
آقا هر کی میخواد بده سر کار من مشکلم با این تلقین مزخرف به خانومای خانه داره که مدام‌میگن مصرف کننده ...

تفسیر تون اشتباهه 

موفق باشید 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بعد دخترای خیلی جوون سایت یه عده‌شون میگن دوست نداریم کار کنیم چون خسته میشیمبفرما

من یکی رو میشناسم میگه چون باید صبح زود از خواب بیدار شم و نمیتونم نمیره سرکار

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.

دقیقا . من از همه چیزم گذاشتم فقط ی شرط برای همسرم گذاشتم که تا هر وقت دوست دارم برم سرکار 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من یکی رو میشناسم میگه چون باید صبح زود از خواب بیدار شم و نمیتونم نمیره سرکار

عجیبن

من حس میکنم این آدما هیچوقت زندگی واقعی رو درک نمیکنن

توی خیالاتشون زندگی میکنن

هیچوفت نمیفهمن سختی واقعی یعنی چی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دنبال کار هستم اما از سر اجباروگرنه از مستقل بودن خوشم نمیاد. دلم میخواست یه شوهر پولدار و مررررد ...

اصلا منظورم این نیست که شما بری سرکار و خرج خودت و شوهرتو بدی 

ببین وقتی از خودت درآمد داری دیگه دست و دلت واسه چیزی نمیلرزه اعتماد بنفست بالاتره بیشتر تو اجتماع هستی 

وابسته نیستی ...اینا خیلی خوبن 

وگرنه که مرد وظیفه ش هست کل خرج همسرش رو بده 

تو سر کار میری؟تو همسرت خونی خوابه؟

نه من سرکار نمیرم اما همسرم همه خرجی میکنه بدون منت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بعد دخترای خیلی جوون سایت یه عده‌شون میگن دوست نداریم کار کنیم چون خسته میشیمبفرما

بسیاااااآاااااار معذرت میخوام ذهنشون مشکل داره 

من لیسانس دبیری دارم ولی رسمی نیستم غیرانتفاعی تدریس میکردم دیگه بارداری وقبول نشدن ازمون. نرفتم سرکار الان که دوست دارم برم سرکار همسرم میگه الان که دوقلوبارداری میترسم برم سرکار خسته باشی دیگهوقتی واسه منو بچه ها وزندگیمون نزاری بهترتابزرگ شدن بچه ها خانه دارباشی منم کمو کسرنمیزارم گفتم تنت سلامت ولی من اهل بیکاربودن نیستم

چه اعتباری هست اون مرد تا همیشه بمونه و با زنش زندگی کنه؟

من‌منظورم چیز دیگه ای بود

خیلی هم خوبه یه زن شاغل باشه نوش جونش

ولی من که ارشد دارم و خودم خواستم خونه دار باشم یا هر خانم دیگه خونه دار به معنی این نیست که حس بدی داریم.این تزریق حس بدبه خانمهای خونه دار واقعا دیگه داره مسخره میشه

ما نه محتاجیم نه زیر منت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اصلا منظورم این نیست که شما بری سرکار و خرج خودت و شوهرتو بدی ببین وقتی از خودت درآمد داری دیگه دست ...

من مجردم البته

اما خواستگار هم که پیدا میشه همشون دختر شاغل میخوان. 

بهرحال من تجربه اشتغال دارم. نه شغلمو دوست دارم نه فشار محیط کارو نه رشتمو. برای همین از اشتغال بدم میاد. اما مجبورم باز برم سرکار. چون قشر متوسطم، نه پدر پولدار دارم نه خواستگار پولدار 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم