2777
2789
عنوان

کیا با کپسول اووژن باردار شدن

7545 بازدید | 18 پست

من ۴۰ سالمه و دکتر بهم اووژن داده روزی یکی میخورم ذخیره م ۱ بود کسی هست با خوردن این مکمل ذخیره و کیفیت تخمک هاش بالا رفته باشه باید پانکچر کنم نمیدونم میشه یا نه

سلام، اووژن یک مولتی ویتامین مینرال است و برای بهبود کیفیت تخمک اصلا خوب نیست . مکمل عالی برای بهبود کیفیت تخمک و بهبود ذخائر تون " اوابوست " و " فرتی بیوتیک " است که خارجی هستند و واقعا همه فلوشیپ های نازایی و مراکز ناباروری این مکمل را نسخه میکنند . البته باید روزی 4 کپسول را مصرف کنید و به مدت حداقل 3 2-3 ماه . البته اصلاح سبک زندگی و ورزش فراموش نشه.

سلام، اووژن یک مولتی ویتامین مینرال است و برای بهبود کیفیت تخمک اصلا خوب نیست . مکمل عالی برای بهبود ...

نه اتفاقا اووژن برای بهبود کیفیت تخمکه چون سطوح استروژن رو بالا میبره من فرتی بیوتیک استفاده کردم اونم دو مرتبه ولی هر بار به شدت باعث خارش پوست سینه هام میشد طوری که داغون می‌کرد آدمو من راضی نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا اووژن برای بهبود کیفیت تخمکه چون سطوح استروژن رو بالا میبره من فرتی بیوتیک استفاده کردم او ...

اووژن با توجه به اینکه بیشتر ترکیباتش ویتامین - مینرال هست و به ازای یک سافت ژل  دارای 500 میلی گرم اینوزیتول به همراه DHEA است که این دو ترکیب بر خلاف هم عمل میکنند نمی اوتند برای بهبود کیفیت تخمک مناسب باشد . در ضمن طبق علم داروسازی در هر سافت ژل نهایتا 3 ترکیب بتوان وجود داشته باشد نه 28 ماده !!

سلام می شه منم راهنمایی کنید؟تنبلی دارم

سلام عزیزم، تنبلی تخمدان یک اختلال غدد درون ریز و تخمدان وراثتی است که به دلایل ژنتیک ، مقاومت به انسولین و سبک زندگی اشتباه در سنین باروری ایجاد میشود که با مصرف مکمل های خوب مانند اوابوست ؛ فرتی بیوتیک در کنار ورزش منظم هوازی، اصلاح سبک زندگی ( قطع سیگار ، رژیم کم کربوهیدرات و پر پروتئین  و کنترل استرس ) قابل کنترل است اما در هر صورت باید تحت نظر متخصص زنان متبحر باشید . کدام شهر هستید تا دکتر خوب معرفی کنم.

سلام عزیزم، تنبلی تخمدان یک اختلال غدد درون ریز و تخمدان وراثتی است که به دلایل ژنتیک ، مقاومت به ان ...

اوابوست نه ولی دارم اوژن مصرف می کنم 

بندرعباس هستم 

پیش دکترخشاوی و مهربان رفتم هر دو شون گفتن هیچ مشکلی نداری ، البته ماما دکتر خشاوی بهم گفت که هورمون هات بهم ریخته،  قندتم بالاست من فقط 24 سالمه

پیش یک ماما رفتم گفت تنبلی تخمدان خفیف داری 

اوژن و پونیکا بهم داد 

اوابوست نه ولی دارم اوژن مصرف می کنم بندرعباس هستم پیش دکترخشاوی و مهربان رفتم هر دو شون گفتن هیچ مش ...

عزیزم، هیچکدام از این دو مکمل تنظیم کننده هورمون هایت نیستند . اووژن یک مکملی است که به شدت ایراد دارویی دارد به خاطر داشتن مایواینوزیتول و DHEA که اصلا سازگاری ندارند . اگر تنبلی تخمدان خفیف داری و هورمونهایت تنظیم نیست مکمل فرتیل اید زنان مصرف کنید زیرا که برای تنظیم سیکل ساخته شده .

سلام، متخصص آزمایشگاه هستم و در لاین ناباروری کار می کنم . اگر بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم.

من رفتم دکتر برای تعین جنسیت پسر بعد این مکل رو برای من و اسپریژن رو برای همسرم تجویز کرد درسته کمک میکنه؟

من رفتم دکتر برای تعین جنسیت پسر بعد این مکل رو برای من و اسپریژن رو برای همسرم تجویز کرد درسته کمک ...

سلام، برای تعیین جنسیت به صورت قطعیت روش PGD است که به صورت IVF قابل انجام است و در مرحله بعد روش IUI  است . دو محصول شانش پسرزایی را افزایش میدهد مکمل موتیلیتی بوست و ژل لوبریکانت بی بی دنس آمریکایی که باعث افزایش تحرک اسپرم و بدون آسیب به اسپرم میتواند باعث افزایش شانس باروری و پسرزایی دارد البته اصلاح سبک زندگی مانند قطع سیگار و مشروب ؛ کاهش وزن که  بسیار در روند پسرزایی  کمک کننده است . 

سلام، برای تعیین جنسیت به صورت قطعیت روش PGD است که به صورت IVF قابل انجام است و در مرحله بعد روش IU ...

اهل مشروب و سیگار نیستیم اصلا یکم شوهرم اضاف وزن داره ایا این قرصا استریژن و آووژن کمکی میکنه؟و اینکه قرص لتروزول چی؟

اهل مشروب و سیگار نیستیم اصلا یکم شوهرم اضاف وزن داره ایا این قرصا استریژن و آووژن کمکی میکنه؟و اینک ...

قرص اسپیریژن یک مکمل ارزون ایرانی است که یک مولتی ویتامین معمولیست بجاش فرتیل اید مردان استفاده کنند . مکمل اووژن که خیلی افتضاحه مکمل اوابوست آمریکایی استفاده کنید در ضمن لتروزول برای ازادسازی تخمک هست . اوابوست با  لتروزل اثردهی بالاتری دارد .