2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم با ی بچه ننه آشنا شدی بنظر من اکه آدم درستی بود هیچوقت این حرفو پیش نمی‌کشید و می‌گفت هر ...

راستش من بحث شو پیش کشیدم میگه هرکاری بخوای ازم انجام میدم همه کاری واسه زنم می‌کنم و فقط ازش یه چیز میخوام که به مادرم احترام بزاره 

چرا؟میگه منم حق بی احترامی به خانوادتو ندارم چون پدر مادر جایگاهشون خیلی ویژه است و خانواده تو مثل خ ...

وقتی دوبار ایستاد  تو روت بت گفت اول مادرم بعد تو، خانوادم اونا هستن، بخاطر مادرش زد تو دهنت، سفر هاتونو کنسل کرد، گردش هاتونو کنسل کرد،وقتی همیشه سر مادرش فحش و توهین بشنوی،  اونوقت دور از جونت میفهمی چ غلطی کردی...

چیزی ک شما اولشی من سه ساله دارم زندگیش  میکنم

راستش من بحث شو پیش کشیدم میگه هرکاری بخوای ازم انجام میدم همه کاری واسه زنم می‌کنم و فقط ازش یه چیز ...

خب پس بد تاپیک زدی اونجوری که تو گفتی گفتم خدا به دادت برسه 

مشاور برو

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

راستش من بحث شو پیش کشیدم میگه هرکاری بخوای ازم انجام میدم همه کاری واسه زنم می‌کنم و فقط ازش یه چیز ...

این دیگه زیادی مامان مامان می‌کنه بگو برو یه کنیز واسه مامانت بخر خدافس ...

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

اولویت همه پسرا همینه بعضیا میگن بعضیا نمیگنبا این تفسیر ازدواج کلاً کنسله

دقیقا آخه داداشای خودمم همینن زناشون به مادرم بی احترامی کنن با زنشون دعوا میکنن و از مادرم حمایت میکنن 

ولی خب من که قرار نبود بی احترامی کنم همین اول اینو گفت 🥲

وایی استرس گرفتم🥲

آره پس چی 

پدر من ۳۵ سال پیش رفته خواستگاری مادرم گفته حرف اول حرف زنمه ولی الان چی ۳۵ ساله بی بیم نظر میده پدرم اجرا می‌کنه هنوز یاد نمیدمدبیدون بی بیم تا مشهد رفته باشیم همه جا مثل ...همرامونه ی فتنه های رو می‌کنه بعد میشینه میگه ای ننه اینا اصلا نمیشه خودشون حرف زد

به نظرم خیلی آدم عاقلیه ولی از وقتی اینو گفته حالم خرابه🥲

ببین اگه عاقلترینم باشه 

پس فردا تکون بخوری میگه مادرم باهامون بیاد مادرم پیره اینو بخرم بدم بهش مادرم ندارن اینو بخرم بدم بهش قشنگ سرویست می‌کنه توهم میری اونجا بایدنقش کوزت رو بازی کنی 

وقتی دوبار ایستاد تو روت بت گفت اول مادرم بعد تو، خانوادم اونا هستن، بخاطر مادرش زد تو دهنت، سفر ها ...

نه مادرش اینجوری نیست خودش میگه مادرم عروساشو از دختراشم بیشتر دوست داره 🥲

میگه منم اگه به مامانت احترام نزاشتم تو حق داری باهام دعوا کنی یا حتی کتک بزنی چون مادرزنمم اندازه مادر خودم دوست دارم   

دقیقا آخه داداشای خودمم همینن زناشون به مادرم بی احترامی کنن با زنشون دعوا میکنن و از مادرم حمایت می ...

تو قرار می بی احترامی کنی ولی مادرش از کجا می‌شناسی شاید یییییک عجوزه‌ای باشه برای خودش که مجبور بشی دمش قیچی کنی