2777
2789
عنوان

قدرشو ندونی قدرشو میدونن

79 بازدید | 3 پست

اگر کسی که کنارته رو قدرشو ندونی کسای دیگ قدرشو میدونن و اونجوری باهاش رفتار میکنن ک لیاقتشو داره

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

اره واقعا 

یه دوستی دارم مهندس برقه و عضو نظام مهندسی یه دانشگاه درس میده،  خدایی چبزی کم نداره 

با یه پسری که کشاورز بود اشنا شدن و اینم عاشق تر از پسره بود،  پسره دایی یکی دیگه بود میگف داییم گوشی نشونمون میده میگه ببینین ولم نمیکنه کنه س این حرفا،  دختره ساده بود و بنظرم اعتماد بنفسی نداشت،  هیچ وقت تو رابطه نبود هیچ وقت،  یه دفعه با هم رفتن خرید پسره یهو گفت برو تو مغازه و یه جوری وانمود کن با هم نیستیم تو قیافه ت جالب نیست نمیخام کسی تو رو ببینه 

خلاصه دختره به ستوه میاد و جدا میشن،  الان ازدواج کرده که همسرش اسمشو به زبون نمیاره فقط جانم،  جان جانانم،  جان دلم 

واقعا قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا یه دوستی دارم مهندس برقه و عضو نظام مهندسی یه دانشگاه درس میده، خدایی چبزی کم نداره با یه ...

واقعا هم همینه صدتو واسه یکی میزاری بعد دهشم بزور واست میزاره یجایی واقعا کم میاری میگی دیگ جای من اینجا نیس

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+