2777
2789
عنوان

خدا رحم کرده بیایید چی شده

147 بازدید | 7 پست

بیایید میخوام عکس بزارم طوفان دیشب اتاق سرایداری مدرسه را خراب کرده اگر تو روز این طوفان میومد بچه های مدرسه چی میشدند کل آب خوری بچه ها هم ریخته

فکر نمیکردم انقدر اسیب زده باشه

۲ نفر فوت شدن نزدیک ۵۰ نفرم مصدوم شدن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

فکر نمیکردم انقدر اسیب زده باشه۲ نفر فوت شدن نزدیک ۵۰ نفرم مصدوم شدن

خیلی وحشتناک بود

هوا تاریک طوفان شدید

بخدا من می‌ترسیدم بیرون رو نگاه کنم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وحشتناک بودهوا تاریک طوفان شدیدبخدا من می‌ترسیدم بیرون رو نگاه کنم

اره دیدم کلا اسمون تاریک شد 

من نماز ایات هم خوندم حتی 😑😅 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره دیدم کلا اسمون تاریک شد من نماز ایات هم خوندم حتی 😑😅

🤣🤌😁

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

وای یا خدا

خدا رحم کرده واقعا