2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر کیه

70 بازدید | 9 پست

بچها من و دوس پسرم که شبیه نامزد هستیم دیگه چون خانواده ها اطلاع دارن بحثمون شد پریشب و از اینکه فک و فامیل فالو داره (دختر) خوشم نمیاد و بحثم این نیست با کسی ممکنه حرف بزنه فقط برام مهم بود به خواسته من احترام بزاره.

و مطمئنم با کسی چت و اینا نداره وقتایی میره دستشویی یا حموم قایمکی چک میکردم از بخت من صاف تره 🥲😂 ولی چیشد؟ دیشب کات کردیم. سر اینکه با من لجههههه میگه تو میخای همیشه اونی که میخای بشه و اینا.

دیشب قبل از اینکه بحث ب اینجا برسه، با گل و ی مجسمه کیوت و ی جاکلیدی خریده بود اومد پیشم، بدون مناسبت اصلاااا خرج‌ نمیکنه. و شبش برد شام و این حرفا. 

شرطم برای آشتی این بود خودم باید انفالو کنم و حذف کنم ولی گوشیش شارژ نداشت منم بد بهم ریختم که تو اصلا برات مهم نیس و اونم گفت مثلا با دست خودم باشه مگه چی میشه و اینا.

دستی دستی سر لجبازی و نفهمیدن ریده تو رابطمون

🦥🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم تو ریدی

اینم گوش کن بعد بگو بازم من ریدم؟

ی گروهی داره تو واتساپش خودش و عمش و شوهر عمش و ی دختره که فامیل خیلییی دوره ینی از فامیل های شوهر عمه. و اینا با هم حرف میزنن و شوخی میکنن و ... . عکس گروه هم ی عکس ۴تایی از خودشونه. من گفتم از این لیو بده میگه عمم ناراحت میشه :) منی که سر این گروه ۶ ماهه دارم گریه میکنم.

🦥🤌🏻

شما بیشتر مقصری ،‌ فالو باشه حالا چی میشه ، این حساسیت های اول رابطه بعدا برا خودت مسخره میاد ببین ک ...

ی گروهی داره تو واتساپش خودش و عمش و شوهر عمش و ی دختره که فامیل خیلییی دوره ینی از فامیل های شوهر عمه. و اینا با هم حرف میزنن و شوخی میکنن و ... . عکس گروه هم ی عکس ۴تایی از خودشونه. من گفتم از این لیو بده میگه عمم ناراحت میشه :) منی که سر این گروه ۶ ماهه دارم گریه میکنم.

بگو بازم من مقصرم؟

🦥🤌🏻

فامیلاشو بندازه دور چون میخواد تورو بگیره ؟تو این گروه نباشه ، دخترای فامیل فالو نکنه و..دوست عزیزم، ...

میتونسی بگی تقصیر داری. ینی خاک تو سرت با ادبیاتت.

گمشو 

🦥🤌🏻

میتونسی بگی تقصیر داری. ینی خاک تو سرت با ادبیاتت.گمشو

واقعا تو داری از ادب و ادبیات حرف میزنی؟
یک بار دیگه بخون خودت چی نوشتی   
؛؛ دستی دستی سر لجبازی و نفهمیدن ریده تو رابطمون ؛؛

من با ادبیات خودت باهات حرف زدم   
عزیزم ، پسر مردم بدبخت نکن
بذار بره سر زندگیش با ی ادم درست حسابی