2777
2789

از18سالگی با ی اقایی اشنا شدم.. یکی دوسال اول فقط قصدم دوستی بود ن ازدواج بعد کم کم...  وابستگیو دوسداشتن اومد وسط...  بماند ک کل اشنا و فامیل  همه ازرابطه ما باخبر شدن 🤕 شرایط پارتنرم اینه که ماشالا هشت تا خاهربردارن خودش ک مجرد با ی داداش بچه اخرن خودشم کم سنی نداره 33سالشه ماشین داره خونه ام داره حلقه و سرویس ام خریدن ولی کارش درست. نیست😑 ینی همش شاخه ب شاخه میشه  ی ماه دستش خالیه دوماه سرکار  بعد ی تیکه زمین داره ماله خودشه بجز حالا ارث پدریشو اینا..  میگه اامیدم ب اینه ک اینو بفروشم یکاری باهاش بکنم  ..  

الانم دوماهه بیکاره ...  هیچکاری دیگه نمیکنه 

قبل از عیدم گفته بود بعد عید دیگه میام خاستگاری 

همش قولای پوچ  همش وعده های الکی 

ابروم جلو همه رفته هرکی میرسه میگه باز نیومدبگیرتت 

تموم دوستام ازدواج کردن دارن بچه دارمیشن 

من داری ب پای این میسوزم  

ن ازقیافه ن ازقدهیکل چیزی کم دارم  بااین نبودم الان ازدواج کرده بودم...  

اصن هرچی بهش میگم میگه باز شرو نکن خودم میدونم تحت فشارم بزار ببینم چی میکنم ولی بازم هیچی ب هیچی..  انگار دلش نمیاد زمینشو بفروشه  انگار من  عمرمو از سر راه اوردم تا قیومت منتظر این باشم تاکارش درست شه بقران شبو روز مامانم فوشم میده میگه رفتی عاشق کسی شدی ک نمیاد تکلیفت معلوم کنه گفتی بعد عید میاد کو پس 😓 

کسی که تا سی و سه سالگی ول چرخیده عمرا دیگه  تن به کار ثابت بده زن بگیر هم نیست تا الان با شما بوده ولشم کنی میره سراغ یه دختر ساده دیگه 

والی خونه و ماشین داره زن میگرفت دیگه دردش چیه چه فشاری؟

حالا بشین و ببین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بهش بگو خواستگار دارم. میای یا نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قول الکی نمیده !

خب شرایط الان خیلی سخته بهش حق بده 

ولی خودت بهتر از ما میدونی بشین بسنج ببین میتونی تحمل کنی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ازین ادم مرد کاری درنمیاد

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

به نظر من پسری که تو سن 33 سالگی نسبت به اشتغالش همچنان بلاتکلیفه و  هنوز نمیدونه با خودش چند ، چنده حتی اگه خونه و ماشینم داشته باشه بازم به درد زندگی مشترک نمیخوره.

این مسئله ی از این شاخه به اون شاخه پریدنش نشان دهنده ی عدم مسئولیت پذیریشه.
به نظرم جلوی ضرر رو از هرکجا بگیری منفعته

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

پنج سال زمان کمی نیست،،، 

همینجوری چندیگسال دیگه بلاتکلیف میزاردت و اخرم ولت میکنه،،،، 

بنظرم اگه خواستکار خوب داشتی ازدواج کن 

اگه خواستگار خوب نداری،، و اسمش هم اومده روت مجبوری همینجوری ادامه بدی شاید اومد گرفت،،،، 

اولتیماتوم بده بهش تکلیفتو روشن کنه اگه سنش کمتر بود میگفتم باز فرست بدی ولی ۳۳ سال کم نیست حتما باهاش جدی صحبت کن تهش ازنه تکلیفت روشن میشه در ضمن حرف بقیه رو بریز دور حتی اگه تمومم شد اصلا حرفای دیگران رو ذره ای ارزش نده

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

چند سالته؟ازش بپرس قصدت ازدواج نیس

من. 23  میگه خیلی دوستدارم میخام بگیرمت  ولی صبرکن...  الان از قبل عید ک گفته بود میام دیگه ب روش نزدم ولی امروز با خاهرم بحثم شد ی چیز گف  داغ کردم میخام ی تصمیم بگیرم بهش بگم..