2777
2789
عنوان

پنج ساله تورابطم ک هنوز تکلیفم روشن نیست بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من. 23 میگه خیلی دوستدارم میخام بگیرمت ولی صبرکن... الان از قبل عید ک گفته بود میام دیگه ب روش نز ...

شاید پول ندار

بهش بگو بهونه

واس منم پول نداره خواستگارم ولی اومد جلو

کاش شرایط منم مث تو بود برا من برعکسه😅

ایشالا حل شه

پنج سال زمان کمی نیست،،، همینجوری چندیگسال دیگه بلاتکلیف میزاردت و اخرم ولت میکنه،،،، بنظرم اگه خواس ...

ااخه من عمرا بتونم باکس دیگه ازدواج کنم....  من فقط میخام ی حرکتی بزنم  بیاد

این ترفند قدیمیع😭😂

پس ولش کن. دیگخ باهاش سرسنگین باش و اگر خواستگاری اومد روی خواستگار فکر کن. اون فکر میکنه تنها گزینه س. این همه چصی میاد... هر چقدر بیشتر گیر بدی اونم بیشتر خودشو چص میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من خودم با یکی بودم که همش قول و وعده وعید که کارم درست شه میام دنبال کارم و فلان هیچ خونه ماشین هم نداشتا دو و نیم سال منو کشوند آخر دیدم اینطوریه بلاک کردم از همه جا کلی التماس که نکن و نرو ولی دیگه نتونستم الان که دو سه سال میگذره دورا دور خبر دارم همونه بیکار و بی پول.خداروشکر نموندم وگرنه دق میکردم

من این شرایط رو داشتم بعد از 3 سال که نیومد یه روز باهاش جدی صحبت کردم گفت برو ازدواج کن. منم اتفاقا بعد دو روز یه خواستگار خوب برام اومد وقتی بهش گفتم دارم ازدواج میکنم به غلط کردن افتاد و مادرش رو فرستاد ولی دیگه از چشمم افتاده بود خداروشکر الان بعد از 22 سال زندگی مشترک از انتخابم راضیم و احساس خوشبختی میکنم.