2777
2789

.

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

بی ادبی نمیکنه

میدونه کجا حرف بزنه

کجا ساکت باشه 

مرتب و بهداشتیه

تمیز و خوشبو

خوشپوش

آراستگی ظاهری و رعایت میکنه

منم منم نمیکنه 

روی خودش کار میکنه 

ورزش میکنه

سعی میکنه خودش درامد داشته باشه

خاله زنک نیست

درگیر حواشی نمیشه 

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورآقایون ازانرژی زنانه بالایچیزدیگست به رفتارنیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

منظورآقایون ازانرژی زنانه بالایچیزدیگست به رفتارنیست

چیه الان ب من میگه لوس و ادا باز .. ناراحتم میشم میگه خوبه که لوس بودن

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

به نظرم داشتن اعتماد به نفس 

و حس خوب داشتن نسبت به زن بودن خودمون 

ترکیبش میشه انرژی زنانه 

هرچند بعضیا لاس زدن با بقال محله رو اسمشو میذارن انرژی زنانه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من انرژی زنانه ندارم

از کجا میدونی کسی جذبت نمیشه؟

من که فکر کنم بیشتر مرد باشم تا زنولی مجردی خیلی طرفدار داشتم ، الان هم رو بدم ...علت چیست ؟؟؟

منکه کلا خیلی طرفدار دارم نمیدونم دلیلش چیه خیلیا شنیدم جذابم براشون 

تاپیک شما منو یاد یکی از عزیزانم انداخت

مادری۳۰ ساله با نوزاد چند روزه

از وقتی ازدواج کرده دست از خودش کشیده

نه آرایشی میکنه نه لباس میخره انگار افسرده هس

چه جوری کمکش کنم؟

من خوبم ولی راستش به قول آریانفر "یک جای این خوب بودن میلنگد"

منظورتون از منم منم نمیکنهچیه

یعنی حق ب جانب نیست همش نمیگه من این کار و کردم من اینجوری کردم

از کجا میدونی کسی جذبت نمیشه؟

همسرم که باید جذبم بشه نمیشه 

صبح تا شب با بچه ها و کارهای خونه درگیرم نه به خودم میپرسم نه تیپ واستایل هیچی 

مثل پیرزنا شدم خستگی از چشمام میباره