2777
2789
عنوان

شوهرم خودشو از خونه جدا کرده

1080 بازدید | 63 پست

قبلا هم تاپیک زده بودم اما میخوام این بار دنبال راه حل باشم تا درد دل

شوهرم انگار خودشو از خونه جدا کرده کلا

و از من انتظار داره مث یه مادر که برا بچه ش همه چی آماده میکنه و بعد صداش میزنه باشم

برا تو راهش لقمه میگیرم چون صبحا فرصت صبحانه نداره، اوایل چیزی نمیگف الان ایراد میگیره که آی لقمه سفت بود آی شل بود و...

تایمی که میتونه به من کمک کنه تا زودتر کارای خونه انجام بشه (مثلا موقع سفره انداختن و اینا)، یا دراز میکشه یا با گوشی بازی میکنه و وایمیسه من حاضر کنم و صداش بزنم. 

صبحا بجای اینکه پاشه کمک کنه هرچی برای تو راه لازم داریم برداریم تو دو دیقه، دراز میکشه و صبر میکنه من همه چیو بردارم و بگم پاشو بریم

لباساشو تا نمیکنه و اینقدر میمونه تا من برشون دارم

و....

من شاغلم و از نظر مالی ازم انتظار کمک داره و اگه کمک نکنم نمیتونه از پس خیلی چیزا بربیاد از نظر مادی.

ضمنا کارای بیرون خونه مث خرید هم باهم انجام میدیم

چیکار کنم و چی بهش بگم که بجای لج کردن یا دعوا، متوجه حس من بشه و فکر نکنه مفهوم حرفم اینه که کارای خونه رو کلا بندازم گردن اون؟ 

چون پیش زمینه این فکرا رو داره و قبلا من با لحن خوب و محبت مشکلمو مطرح کردم و این فکرو کرده.

تکرار این مسائل باعث شده ازش بدم بیاد و دیگه نمیتونم تحمل کنم میخوام بهش بگم کل حرفامو

وقتی پابه پاش بیرون خونه کار میکنی و درامدت هم پابه پاش صرف زندگی میکنی کاملا طبیعیه  کارهای خونه رو هم  دونفری انجام بدین بشونش منطقی بگو فلانی جان قایق دونفره رو نمیشه تکی پارو زد پارو میشکنه میمونی دست تنها دیگه خوددانی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولی قدم شروع کن

مثلا تو خرید یه روز بهونه بیار و نرو بذار خودش تنها انجام بده بعد یواش یواش کارای شخصی خودشو بذار خودش انجام بده تو انجام نده بذار بمونه روزای اول سخته بعدش یاد میگیره

هی نفسی میاد و میگاد🙃

شوهر منم همین بود منم انقد دیر اماده شدم و میرفتم غر میزد گفتم خب صبحها کمک کن دیرمون نشه ، جدیدا زودتر پامیشه ظرفا رو میشوره و پسرمو صبحانه میده راهیش میکنه، منم دیرتر پامیشم از خواب

کلا زدم تو فاز یادم رفت و دیر پاشدن و تنبلی 😂 یکم زرنگ شده

خریدم میخواد ببرتم میگم منو خونه میاده کن خودت برو من برم یکم ب کارام برسم، اصلا هم از خریدش ایراد نمی گیرم😂

روزای اخر هفته واس نظافت جارو رو میذارم وسط هال کمرمو میگیرم دراز مبکشم مجبور میشه بکشه خودش

کلا هرچی زن تنبل تر مرد زرنگ تر

چند بار یادت بره لقمه بذاری از سرش میفته 

شامو حاضر میکنی سریع بخور برو بخواب یا برو پای تی وی ک اون جمعش کنه😂

این مدل مردا از اون پسرایی بودن مادر و پدر نزاشتم کاری انجام بده پرو گشاد بار آوردنشون که مرد کار خو ...

فقط تربیت پدر مادر نیس

زنم از اول هر رویه ای بگیره مرد عادت میکنه

یکیم زنای وسواس، عجول و مادرگونه مرد و بعدها بچه هاشونو تنبل میکنن

اول نرم نرم بگو مثلا بگو عزیزم میای فلان چیزو بدی،دستم نمیرسه،اینو میذاری تو سفره،یت بگو وای فلان چیزو یادم رفت میشه بیاری 

یا بگو لباس هاتو شستم خشک کردم میشه تا کنی بذاری سرجاش مردا تنبل نیسن فقط باید بهشون بگی تا انجام بدن ولی اگه دیدی نه درست نمیشه 

بگو دیگه نمیرم سرکار 

نمیرسونم هم خونه کار کنم هم بیرون

احتمالا شوهرتون از اونایی هستن که حتی کوچیکترین کارهای شخصیشون رو مادرشون براش انجام داده برای همین این توقع رو از شما هم داره  ولی وقتی شما شاغلید و از نظر مالی و کارهای بیرون خونه بهشون کمک میکنید ایشون هم موظفن تو کارهای داخل خونه بهتون کمک کنن پس بهتره شما هم مثل کار خودش باهاش رفتار کنی و تو خرید و مادیات کم لطفی کنی تا اونم تو شرایط سخت قرار بگیره و بعد با آرامش بهش بگو زندگی ما مشترکه وقتی کل کارای خونه رو من میکنم اینا باید به عهده ی تو باشه و اگر هم قبول نمیکنی پس کارای خودت رو تو خونه خودت بکن من که کلفتت نیستم همسرتم و باید همه چی تو رابطه مون پنجاه پنجاه باشه 

وقتی پابه پاش بیرون خونه کار میکنی و درامدت هم پابه پاش صرف زندگی میکنی کاملا طبیعیه کارهای خونه رو ...

چشمم آب نمیخوره چون قبلا یکی دو بار حرف زدم

یه بارش که بحث شد

یه بارم قانع شد ولی فقط دو سه روز فرق کرد

بعدش مث قبل شد

از اولی قدم شروع کنمثلا تو خرید یه روز بهونه بیار و نرو بذار خودش تنها انجام بده بعد یواش یواش کارای ...

اصن بی تفاوته

من لباساشو جمع نکنم باور کن یک سال هم کف خونه بمونن کاری نداره