شوهرم خیلی به خانوادم حسودی میکنه...فوق العاده جوری که خانوادم هم متوجه شدن و از این بابت ناراحتن...فوق العاده کینه ای،جوری که اگه یسال پیش یه نفر از خانواده من چیزی بهش گفته باشه حتی به شوخی سریع ب دل میگیره و تاعمر داره یادش نمیره و تلافیشو میکنه..
بخدا نه...تازه اگه یه اتفاق خوب تو خانوادم بیفته که بدونم خانوادش در توانشون نیست فرضا اون کلرو انجام بدن اصلا بهش نمیگم...ولی همی تا میاد خونه بابام اینا و میبینه و میشنوه با خانواده خودش مقایسه نیکنه وموضوعو میکنه علم میزنه تو سر من
شوهر خواهر منم به ماها حسودی میکنه ما 3تا خواهریم که خیلیییی با هم جوریم به اینکه انقد ما رو دوست داره حسودی میکنه مخصوصا به خواهر کوچیکم که مجرده ما هم خیلی بهش احترام میذاریم .همش با خواهر کوچیکم لجبازی میکنه آبجیم هم اصلا جواب نمیده میگه نکنه من یچی بگم تو خونشون شر شه
بخدا ایقد تعریفش میکنم حتی تعریفای الکی که خودش باورش شده
خیلی باحال گفتی خخخ خوب کردی خب بعضیا روحیشون حساسه . ما هم دامادمون اینطوره معمولا زودی به دل میگیره و سرد میشه اما شوهرمن بزنیش هم میخنده . روحیه ها متفاوته . به خانوادت بگو حساسه سر به سرش نذارین البته همه چیز رو ریز نگو . چه میشه کرد
عزیزم بنظرم موردی و دقیق بگو چ اتفاقی افتاده شاید بهتر بشه کمکت کرد
مثلا اینکه خواهر من وضعیت مالیش خوبه و مدام سفرای خارجه میره...شوهر من پامیشه میره سرچ میکنه در مورد کشوری که اونا قراره برن بعد میاد جلو من و خانوادم میگه...بابا این کشوری که اینا میخوان برن مفت نمیرزه...بنظر شما مالزی تایلند دبی مفت نمیرزن؟؟؟