2777
2789
عنوان

شوهر شماهم این شکلیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 25 پست
خیلی باحال گفتی خخخ     خوب کردی خب بعضیا روحیشون حساسه . ما هم دامادمون اینطوره معمولا زو ...

بخدا دیگه مامانم اینا نمیدونن وقتی دومادشون میاد پیششون چی بگن؟؟ساکت بشن ساکت نشن شوخی کنن نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نمیشه آدمی رو که این اخلاقو داره تغییر داد چون هم ما هم خواهرم خیلی تلاش میکنیم که رو نقطه ضعفش دست نذاریم ولی باز یه چی پیدا میکنه.فقط میشه با خونسردی شما و جبهه نگرفتن شما از دعوا بینتون جلوگیری کرد

مثلا اینکه خواهر من وضعیت مالیش خوبه و مدام سفرای خارجه میره...شوهر من پامیشه میره سرچ میکنه در مورد ...

بنظرم احساس میکنه شاید شما یا خانوادتون بعدا اونو با باجناقش مقایسه کنید و به روش بیارید ک نمیتونه این سفرا رو برای شما فراهم کنه جلوتر دست پیش میگیره .. اینجور شخصیت ها از جایگاه خودشون مطمن نیستن و با پایین آوردن جایگاه دیگران میخان این کمبود رو جبران کنن .. بنظرم شما نقش خیلی پررنگی داری روی اعتماد بنفس شوهرت سعی کن خوبیا و کارای خوبشو جلو خانوادتو خودش زیاد بگی و بزرگش کنی تا اونم آرامش داشته باشه و از این حرفا نزنه

شوهر خواهر منم به ماها حسودی میکنه ما 3تا خواهریم که خیلیییی با هم جوریم به اینکه انقد ما رو دوست دا ...

دقیقا شوهر منم نسبت ب برادرم همین حسو داره...دعوامون که میشه وسط دعوا میگه منتظرم ببینم داداشتون چه گلی ب سرتون میزنخ

سلام . نه همسرم اتفاقا برعکسه اگه منم دلخور شم میگه منظور نداشتن اینقد حق گردنت دارن و فلان . بنظرم ...

شوهر منم بنده خدا اگه من کوچکترین بی احترامی کنم به خانواده ام سریع تذکر میده و تا حالا کاری نکرده که باعث ناراحتیشون بشه  و حتی مادرشم اگه اسم خانواده ام رو بیاره تذکر میده بهش

راضی ام ازش😘😘😘😘

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
شوهر منم بنده خدا اگه من کوچکترین بی احترامی کنم به خانواده ام سریع تذکر میده و تا حالا کاری نکرده ک ...

واقعا خیلی خوبه مرد این شکلی...قدرشو بدونین...شوهر من از کینه و حسادت نمیدونه چیکار کنه انگار خانوادم ارث باباشو بالا کشیدن

مثلا اینکه خواهر من وضعیت مالیش خوبه و مدام سفرای خارجه میره...شوهر من پامیشه میره سرچ میکنه در مورد ...

اوووه دقیقا داماد ماهم انگار از بس تعریف همسر من رو شنیده حساس شده . جلوش تعریف ندید از باجناق . سعی کنین با هم برین گردش و پارک و ... که صمیمیت ایجاد شه