2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا

114 بازدید | 16 پست

بچه ها دخترم مرداد ماه میشه پنج سالش،یکم پرخاشگری میکرد گفتم ببرم بازی درمانی، دکترش گفت به مقدار زیاد لجبازه و هوشش خوبه بعد گفت این تابستون اصلا رهاش نکن هرروز ببرش پارک بازی کنه کلاس نقاشی هم بفرستش،

بعد گفت من با بچه دیگه کار ندارم جلسه آینده شما و پدرش بیاین بدون بچه،

با خودم میگم شاید میخواد بگه بچت اتیسم داره ترسید به من تنها بگه،بخدا از ساعت چنده بیدارم از فکر و خیال میشه کمکم کنین 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

چیزی نیست فقط نزار از موبایل به هیچ وجه استفاده کنه و مراقبش باش باهاش دعوا نکنید روش فشار هم نزارید چون این پرخاشگریش بیشتر میشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چیزی نیست فقط نزار از موبایل به هیچ وجه استفاده کنه و مراقبش باش باهاش دعوا نکنید روش فشار هم نزارید ...

موبایل که اصلا نمیدم خواهر ،حالم بده😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تلویزیون زیاد میبینه

تلویزیون هم در حدکارتون ، این فیلمایی که محدودیت سنی دارن نزار ببینه اگه خواست ببینه شبکه رو قفل کن 

میدونم حالت چطوره عزیزم درکت میکنم اما دکتر که بری راهکار میده اصلا نترس 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تلویزیون هم در حدکارتون ، این فیلمایی که محدودیت سنی دارن نزار ببینه اگه خواست ببینه شبکه رو قفل کن ...

مممنونم اومدی تاپیکم، شوهرم اگه بفهمه سکته میکنه

اتیسم که رفتاراشون به شدت خاصه مگه به جز مرخشاگری چه علائمی داره؟ببین معمولا روانشناسا میگن رفتار بچ ...

ارتباط چشمی واینا داره سوالایی که پرسید الان تو نت خوندم دیدم درباره اتیسمه

اتیسم که رفتاراشون به شدت خاصه مگه به جز مرخشاگری چه علائمی داره؟ببین معمولا روانشناسا میگن رفتار بچ ...

خدا کنه همینو بگه،من بعضی وقتا دعواش میکنم دروغ نگم، چون جیششو نگه میداره

مممنونم اومدی تاپیکم، شوهرم اگه بفهمه سکته میکنه

خواهش میکنم عزیزم . چیزی نیست اصلا زندگیتون رو مختل نکتید باعث میشه از هم فاصله بگیرید فقط به همسرت بگو بچه کمی اذیت میکنه پرخاشگر شده بردمش پیش دکتر امیدوارم تو همین چند ماه آروم بشه آخه دلم برای آروم بودنش تنگ شده ( وقتی تنها بودید بگو جلوی بچه نگو) اصلا به خودتون استرس ندید چیزی نیست 

ارتباط چشمی واینا داره سوالایی که پرسید الان تو نت خوندم دیدم درباره اتیسمه

ببین بچه فامیل ما اتیسم داره الان راهنماییه حرف زدنش در حد بچه سه سالست تازه اتیسم خفیفه حالا اون یه سوالایی پرسیده ولی اگه تشخیصش این بود به حرفش اکتفا نکن پیش چند متخصص ببرش