2777
2789

خیلی ناراحت پوستم همششش میلیاس خجالت میکشم رو درمانشون دارم کار میکنم ولی به این راحتیا نمیرن به مرور تا یکم صاف شن همه سوال میپرسن یا حرفای چرتو پرت میزنن درمورد پوستم🥲

اره بخاطر مصرف شیرینژ و چربی زیاد هم میشه یعنی حساسی منم همینم تو بحرش نرو درمانی ندارهد

اخه خیلی شدیدههه درمانش هم تهاجمیه نه معمولی

اتفاقا اصلا شیرینی جات نمیخورم به هیج عنوان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی شدیدههه درمانش هم تهاجمیه نه معمولیاتفاقا اصلا شیرینی جات نمیخورم به هیج عنوان

خب بپذیرش کاریش نمیشه کرد کسی هم پرسید بگو میلیا هست درمانی نداره یا درمانش سخته میترسم پوستم بدتر شه من خودم خیلی بدم میاد دور چشمم زیاده اما دیگه بهش اهمیتی نمیدم ارثیع برا ما دو روز دنیا به چی گیر بدیم بابا شل کن بگذره 

خب بپذیرش کاریش نمیشه کرد کسی هم پرسید بگو میلیا هست درمانی نداره یا درمانش سخته میترسم پوستم بدتر ش ...

اره برا ما هم ارثیه والا چه ارثیه رسیده اخه😒

برو دکتر با دستگاه برات درشون بیاره من که نمیتونم تحمل کنم خیلی خجالت میکشم

اره برا ما هم ارثیه والا چه ارثیه رسیده اخه😒برو دکتر با دستگاه برات درشون بیاره من که نمیتونم تحمل ...

هیچی نگو که پوستم حساسه هرچی میزنم میخاره لک میاره حوثله هیچی ندارم 

شما که دراوردی باز برنمیگرده ؟

ببین تو چند جلسه باید انجام بدی مثلا من فقط پشت چشمم نیست همه ی صورتمه و کوچیک هم نیستن زیاد

نمیشه تو جلسه همشو یوزوند ولی انجام بده خوبه من از نزدیک دیدم که چقد تاثیر داره این کار