2777
2789

انقد بدم میاد 

کسی بگه عه چه رژت باحاله بده منم بزنم 

یا خط چشم و سرمه و ریمل 

مخصوصا اونایی که اهل رعایت بهداشت و دست شستن مرتب نیستن 

دستشو نو میزنن به این کرم های کاسه ای آدم دیگه بعدش از اون کرم داش نمیخواد بزنه

یا مثلا پوست لبشون رو میکنن  خون میاد و خونش رو نمیشورن

چرا باید بگن بده منم بزنم ؟

من وسایل آرایشم جا گذاشته باشم از کسی نمیگیرم 

خيلي جاها گفتم حساسم به وسایل شخصیم 

و چیزی ازم نمیخوان 

ولی بعضیا خودشونو میزنن به اون راه یا ناراحت میشن

کاش فرهنگش جا بیفته 

یا مثلا کفش آدمو میپوشن بعدش میگن عه راستی کفش تو پوشیدم!!

بابا آدم دوست نداره عرق پای کس دیگه به کفشش بخوره

یا روسری کسی رو بی اجازه برمیدارن امتحان میکنن 

مخصوصا کسی که چربی و شوره سر داره 

اصلا بهداشتی نیست 

امکان انتقال شپش هم هست 

یکی از دوستام تو خوابگاه شپش گرفته بود بخاطر همین بی رعایتی استفاده از روسری و بالش مشترک

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

دوستم بالم لبم رو گرفت همینجوری زد دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم 

ریمل و سایه کرم و اینا دیگه بلکه اما چیزای ک ب لب میزنیم رو نباید کسی استفاده کنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

موافقم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بالم لبم رو گرفت همینجوری زد دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم ریمل و سایه کرم و اینا دیگه بلکه اما ...

خیلی مسائل ساده ای هست اما انگار اصلا گفته نشده بهشون 

گفتم تاپیک بزنم شاید چندنفر از اینجور آدمها ببینن کارشون اشتباهه

یا یه نفر حالش خوب نبود 

اصرار داشت باقیمانده نوشیدنیش رو من بخورم 

انقد اصرار کرد 

آخرش گفتم آخه حالت خوب نیست شاید مریض باشی 

بهش برخورد!!!!!!!!!!!!!

خیلی از چیز ها رو حق گفتی، ولی ملت نمی‌فهمن 

ولی تو بعضی از مواردم تو یذره وسواس داشتی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
خیلی از چیز ها رو حق گفتی، ولی ملت نمی‌فهمن ولی تو بعضی از مواردم تو یذره وسواس داشتی

کدومش ؟

آخه بعد از پوشیدن کفش دیدم بوی بد عرق پای طرف مونده تو کفش 

بعضیا پاشون خيلي زیاد عرق میکنه 

منم خیلی حساسم روی این موضوع چه لباس و چه هر نوع لوازم شخصی دیگه 

اتفاقا تازگی ها یکی از اقوام از دو تا از شومیزام خوشش اومد گفت بده بپوشم خیلی راحت گفتم دوست ندارم پیجش رو برات میفرستم بخر 

ناراحت شد یکم ولی خب کنار اومد 

بچه اش هم بی اجازه رفته بود توی اتاقم و کشو رو باز کرده بود خیلی بدم اومد ولی سعی کردم دل بچه رو نشکونم چیزی نگفتم 😑 واقعا که حق میدم بهت بعضیا یا کلا درکشون پایینه یا خودشون رو میزنن به اون راه 

دقیقا ،من عمه هام و دختر عمه هام سر همینا ازشون متنفرم 

من هیچ کس متوجه مشکلات زندگیمون نشده بود شهر غریب بودیم توی مراسم پدربزرگم دخترا توی آشپزخونه نشسته بودیم من کیفم روی میز بود دختر عمم کیفمو برداشت قشنگ بازش کرد تمام وسیله های توی کیف رو زیر و رو کرد آخرش جعبه قرصامو دراورد گفت اعههه قرص اعصاب مصرف میکنی😖گفتم نه مال مادربزرگمه بلند بلند به بقیه میگفت قرصا مال مهساس🤦🏻‍♀️یکی دو بار اومد گفت گوشیتو بده خوشم میاد عکسای گالریت رو نگاه کنم خیلی شیک و رسمی شستمش دیگه از اون موقع با کینه نگاهم میکنه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

کدومش ؟آخه بعد از پوشیدن کفش دیدم بوی بد عرق پای طرف مونده تو کفش بعضیا پاشون خيلي زیاد عرق میکنه

ببین واقعا خیلی از چیزارو بهت حق میدم، همین کفش و.. لوازم آرایشی اللخصوص رژ و بالم و....

ولی بعضی موقع ها هم باید کنار بیایی

مثلا ینفر روسری یا شالتو تست کنه و....

یا از همون کرم های که میگی 

باید یذره حوصله خرج کنی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....