2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی مثل مسواک شخصیه خداییش کاش بفهمن همه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 44 پست
منم خیلی حساسم روی این موضوع چه لباس و چه هر نوع لوازم شخصی دیگه اتفاقا تازگی ها یکی از اقوام از دو ...

آفرین خوب کردی 

همون اول آخر میخوان ناراحت بشن 

بذار یاد بگیرن هردرخواستی رو نکنن 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

دقیقا ،من عمه هام و دختر عمه هام سر همینا ازشون متنفرم من هیچ کس متوجه مشکلات زندگیمون نشده بود شهر ...

وای واقعا متاسفم 

خیلی کارش نامردی بوده

آخ گفتی عکسای گالری 

میخوای یه عکس نشون بدی بعضیا کل گالری رو ورق میزنن بی اجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدررررررررر درست گفتی

کاش جاریم این تاپیکو ببینه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آفرین خوب کردی همون اول آخر میخوان ناراحت بشن بذار یاد بگیرن هردرخواستی رو نکنن

آره دقیقا

وای یه هم اتاقی دوران دانشجویی داشتم همه لوازمش حتی لباس زیر به جز ( ش ) با دوستاش اشتراکی بود یعنی برگام ریخته بود خیلی دیگه شل گرفته بود 

وای واقعا متاسفم خیلی کارش نامردی بودهآخ گفتی عکسای گالری میخوای یه عکس نشون بدی بعضیا کل گالری رو و ...

متنفرم ازشون،می‌رفت سر کیف لوازم آرایشم وای چرا انقدر گرون میگیری وای چقدر چیزای ارزون و بد گرفتی ایندفعه😑این دختر عمم ذاتش دقیقا مثل عمه هامه اهل غیبت،چشم به هم چشمی،و به شدت فضول و آبروبر

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

دوستم بالم لبم رو گرفت همینجوری زد دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم ریمل و سایه کرم و اینا دیگه بلکه اما ...

ریمل که حساس تره با چشم در تماسه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اگه همه مواردی ک گفتی مثال نبود و واقعیت باشه واقعا دوروبری هات چقدر سمی و کثیفن

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

منم خیلی حساسم بمیرم از کسی لوازم آرایشی نمی‌گیرم 

زن داداشم اومده بود خونمون رفته بود حموم بعد شونه ی من جلو میزم بود یهوو رفتم تو اتاق دیدم داره شونه رو برمیداره که بزنه به موهاش فوری از دستش کشیدم چون اگه میزد به موهاش من دیگه اون شونه رو باید مینداختم دور 

بعد داداشم بهم گفت تمیزه موهاش تازه حموم بوده که 

بعضیا کلا شعور ندارن هر چی دم دستشون میاد برمیدارن استفاده میکنن بدون اجازه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

ببین واقعا خیلی از چیزارو بهت حق میدم، همین کفش و.. لوازم آرایشی اللخصوص رژ و بالم و....ولی بعضی موق ...

میدونی چرا؟

چون دوستم سر این دلسوزی‌هاش چندین بار شپش گرقته و کل خانوادش هم مبتلا شدن چون به شدت مسری هست 

چون اون بنده خدایی که شپش داره اوایلش خودش هم نمیدونه تا قبل از شروع شدن خارش سر 

کلیپس و کش مو و بالش و روسری به شدت انتقال دهنده است

در مورد کرم رو همه حساس نیستم 

یکی از نزدیکانم هست خیلی با پدیده دست شستن بیگانه است و مواقعی که سرماخوردگی هم داره اهل رعایت نیست حتی شده تو صورت آدم سرفه میکنه 

سرفه کردنی بقیه جلو دهشونو میگیرن که ازش نگیرن😅

اگه همه مواردی ک گفتی مثال نبود و واقعیت باشه واقعا دوروبری هات چقدر سمی و کثیفن

این مثال‌ها مال سالیان ساله از خاطرات اردوها و خوابگاه ها 

و متاسفانه چند نفر از فامیل که ازشون فراری ام

منم خیلی حساسم بمیرم از کسی لوازم آرایشی نمی‌گیرم زن داداشم اومده بود خونمون رفته بود حموم بعد شونه ...

ای خدا چه استدلالی 

یعنی چی که تازه حموم بوده