2777
2789

همشم جاشون میمونه توروخدا اگه راهکاری دارین بگین دیگه خسته شدم 

نگین دکتر چون رفتم اما بعد یه مدت استفاده از دارو دوباره جوش زدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم با اینکه ۲۶ سالمه هنوز جوش میزنم صورتمم پر جای جوش هست خاستم برم دکتر همشون کورتون میدن منم اقدامم نمیشه مصرف کنم از طرفی یه نفر محصولات مراقبتی معرفی کرد با تضمین نمی‌دونم چ کنم

باشه عزیزم ، حرف دوستتو دقیق گرفتم.

بهش بگو:

اینکه جوش‌های چرکی و گنده تو گوش در میاری و جای زخم میمونه، نشون میده بدنت هنوز علت اصلی التهاب رو از بین نبرده. دارو فقط موقتی فروکش کرده. چند تا نکته مهم هست که شاید کمک کنه:

1. رژیم غذایی رو چک کنه: خوردن زیاد شیرینی، فست‌فود، لبنیات چرب یا چیزهای چرب مثل پفک و چیپس، جوش رو زیاد می‌کنه.

2. بهداشت گوش: دست زدن زیاد به گوش، خاروندن یا تمیز کردن زیاد با گوش‌پاک‌کن باعث التهاب میشه و حتی ممکنه عفونت رو بیشتر کنه. باید دست نزنه.

3. استرس: استرس زیاد باعث جوش چرکی میشه. شاید لازم باشه آرامششو بیشتر کنه.

4. تعویض روبالشتی: روبالشی و روسری تمیز خیلی مهمه. هر چند روز یکبار بشوره و عوض کنه.

5. استفاده از شوینده مناسب پوست چرب یا مختلط: مثلا شوینده‌ای که برای پوست مستعد آکنه ساخته شده باشه، حتی پشت گوش و اطرافش رو هم آروم بشوره.

6. مواظبت از چربی مو: اگر مو چربه یا اسپری، واکس یا روغن می‌زنه، اینا میتونه باعث جوش دور گوش بشه.

درمان طبیعی کمکی هم بخواد امتحان کنه:

شستشو با محلول آب نمک ملایم (آب جوشیده ولرم + یه ذره نمک) روزی یکبار.

یا با پنبه تمیز، چای سبز سرد شده رو به آرومی روی گوش بماله، چون چای سبز خاصیت ضدباکتری داره.

نکته خیلی مهم:

اگر جوش چرکی خیلی بزرگ بشه یا دردناک بشه یا تب داشته باشه، باز باید دکتر رو در جریان بذاره. (شاید نیاز به بررسی داخلی‌تر باشه مثل مشکلات هورمونی یا آلرژی).

دوست داری چندتا ماسک طبیعی هم معرفی کنم که جاشون کمتر بمونه؟

دوستت خواست، برات سریع میفرستم.

از هوش مصنوعی پرسیدم واست عزیزم ❤️ 

براشای ارایشی و روبالشتیتو هفته ای یک‌بار بشور

از کرمپودر استفاده نکن

روزی دوبار صورتتو با شوینده بشور

ب جوشات دست نزن

یا میکرونیدلینگ انجام بده

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

براشای ارایشی و روبالشتیتو هفته ای یک‌بار بشوراز کرمپودر استفاده نکنروزی دوبار صورتتو با شوینده بشور ...

عزیزم همه اینایی که گفتی بجز اخری همیشه انجام میدم اما کرم پودر بیشتر مواقع بیرونم میزنم اما الان چندروزه فقط ضدافتاب رنگی میزنم 

باید چربی پوستت رو کنترل کنی. شوینده، تونر ، آبرسان و سرم مخصوص پوستت رو بزنی . غذاهای چرب و فست فود ...

درسته من هله هوله و فست فود و شیرینیجات زیاد میخورم ،روتین پوستیمم همیشه انجام میدم