2777
2789

به نام خدا

خودم:

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی

نروم جز به همان ره که توام راهنمایی

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

یا رب به خدایی خداییت

وانگه به کمال پادشاهیت

کز عشق به غایتی رسانم

کو باشد اگرچه من نمانم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد

قضای آسمان است این و دیگرگون نخواهد شد

مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شدقضای آسمان است این و دیگرگون نخواهد شد

دل دردمند ما را که اسير توست يارا

به وصال مرهمي نه چو به انتظار خستي

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دریایم و نیست باکم از طوفاندریا همه عمر خوابش آشفتست

تو نه مثل آفتابي که حضور و غيبت افتد

دگران روند و آيند و تو همچنان که هستی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تو نه مثل آفتابي که حضور و غيبت افتددگران روند و آيند و تو همچنان که هستی

یارم تویی در عالم، یار دگر ندارم           تا در تنم بود جان، دل از تو بر ندارم

دل دردمند ما را که اسير توست يارابه وصال مرهمي نه چو به انتظار خستي

یاد روزی که به عشق تو گرفتار شدم       از سر خویش گذر کرده سوی یار شدم

یارم تویی در عالم، یار دگر ندارم تا در تنم بود جان، دل از تو بر ندارم

من از آن روز که در بند توام فهمیدم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد…

در هر دشتی که لاله‌زاری بوده‌ستاز سرخی خون شهریاری بوده‌ست

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست

حالِ هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست