2777
2789
عنوان

سلام خانوما بیاین مشاعره♥️😍💐🥰🌌🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 55 پست
تو از هر در که بازآیی بدین خوبی و زیباییدری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی

یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را        من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرحبا ای پیکِ مشتاقان بده پیغامِ دوستتا کُنم جان از سرِ رغبت فدای نامِ دوست

تو اگر به حسن دعوی بکنی گواه داری

که جمال سرو بستان و کمال ماه داری

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

تا زمانی که رسیدن به تو امکان داردزندگی درد قشنگیست که جریان دارد

دیدار تو حل مشکلات است

صبر از تو خلاف ممکنات است

من از آن روز که در بند توام فهمیدمزندگی درد قشنگیست که جریان دارد…

دل و دلبر به هم آویخته و نیم

ندونم دل کدوم دلبر کدومه

دل و دلبر به هم آویخته و نیمندونم دل کدوم دلبر کدومه

هر دو عالم یک فروغ روی اوست

گفتمت پیدا و پنهان نیز هم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دیدار تو حل مشکلات استصبر از تو خلاف ممکنات است

تا شدم رود تو هم صخره شدی در راهم

بی صدا ماندم و با درد تو تبخیر شدم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوستتا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

اقا ت ندین دیگه بلد نیستم🫣

تا شدم رود تو هم صخره شدی در راهمبی صدا ماندم و با درد تو تبخیر شدم

مارا به مقام عشق راهی دادند 

در کوی خرابات پناهی دادند