2777
2789
عنوان

سلام خانوما بیاین مشاعره♥️😍💐🥰🌌🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 55 پست
درین درگاه بی چونی همه لطف است و موزونیچه صحرایی چه خضراتی چه درگاهی نمی دانم

میازار موری که دانه کش است

که جان دارد و جان شیرین خوش است

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

هر دو عالم یک فروغ روی اوستگفتمت پیدا و پنهان نیز هم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دوست قبولم کن و جانم بستانمستم کن و از هر دو جهانم بستان

نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شد
عالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد

مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوستتا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

تا توانی پیش کس مگشای زار

برکسی ایندر مکن زنهار باز

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوستتا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

تو جان و جهانی کریما مرا
چه جان و جهان از کجا تا کجا

مارا به مقام عشق راهی دادند در کوی خرابات پناهی دادند

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دیدار تو حل مشکلات استصبر از تو خلاف ممکنات است

تو کز محنت دیگران بی غمی

نشاید که نامت نهند ادمی

تا توانی پیش کس مگشای زاربرکسی ایندر مکن زنهار باز

ز کوی یار می‌آید نسیم باد نوروزی

از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی

ز کوی یار می‌آید نسیم باد نوروزیاز این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی

یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند؟

کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد!

زهره عشق هر سحر بر در ما چه می‌کنددشمن جان صد قمر بر در ما چه می‌کند

دل هوشمند بايد که به دلبري سپاری

که چو قبله ايت باشد به از آن که خود پرستی

دوست مگو رازی هرچند امین باشدشاید ز برون در دشمن بکمین باشد

دردیست درد عشق که هیچش طبیب نیست

گر دردمند عشق بنالد غریب نیست