2777
2789
عنوان

شوهرم باز زده ب سرش

243 بازدید | 18 پست

حداقل ماهی ی بار یادش میافته ک با من دعوا کنه قیافه بگیره ب همه چی گیر بده ب دعوا های قبل ک تقصیر  من بوده یا تقصیر خودش بوده بپردازه بگه زندگیمون بدرد نمیخوره پکر بشه قهر کنه کونشو اونوری کنه بخابه بعد ب من بگه تو چرا ناراحتی دیگه خسته شدم چ رفتاری باهاش داشته باشم ب مشاوره زنگ زدم نمیتونم کمکم کنه

احساس میکنم داره خیانت میکنه 

وقتی ی ادم با کس دیگه ای اشنا میشه شروع میکنه ب گیر دادن ب زنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بعدش باهات دوباره خوب میشه فک نکنم خیانت کنه بعضیا هر از گاهی نیاز دارند خودشونو خالی کنند دیوار کوتاه تر از تو نداره. تا دیدی داره ازت بعنوان زباله دانی هیجانات و خستگی های درونیش استفاده می‌کنه اصلا دیگه جوابشو نده تا دعوا نشه. 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

مردا هم پریود میشنا اما روحی هورموناش بهم ریخته براش پاستیل بخر

سوهان روحم شده دیگه داره میره رو مخم تا میام ب زندگی عادت کنم گند میزنه بهش حالا من اگه پریود شم حق ندارم جیکم دراد

اگر بعدش باهات دوباره خوب میشه فک نکنم خیانت کنه بعضیا هر از گاهی نیاز دارند خودشونو خالی کنند دیوار ...

ن تا چند روز همینه باز خوب میشه کم کم دوباره دوهفته دیگع یادش میافته بزار بزنم تو سرش

سوهان روحم شده دیگه داره میره رو مخم تا میام ب زندگی عادت کنم گند میزنه بهش حالا من اگه پریود شم حق ...

می‌دونی بیشتر این بی توجهیایی که به اکثر خانوما میشه از رفتار خودشونه بشین ببین کجا که باید ظرافت بیشتری می‌داشتی نداشتی و بیخود درد تحمل کردی افتخار هم کردی که من قوی ام برا من که چیزی نیس یا مثلا با وجود هر مشکل جسمی بازم مثل مواقع عادی فعالیت سخت داشتی نمیدونم واضح دارم میگم یا نه 

ن تا چند روز همینه باز خوب میشه کم کم دوباره دوهفته دیگع یادش میافته بزار بزنم تو سرش

کار بیرونش سنگینه؟ اعصاب خوردی تو‌کارش زیاد داره؟

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

می‌دونی بیشتر این بی توجهیایی که به اکثر خانوما میشه از رفتار خودشونه بشین ببین کجا که باید ظرافت بی ...

بخدا الان مغزم نمیکشه تجزیه تحلیل کنم فقط میدونم من هر کاری کنم از نظرش اشتباهه