2777
2789
عنوان

شوهر سابقم زیر همه پست های اینستاگرام درموردم بد و بیراه گفته😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3334 بازدید | 108 پست
واکسن کرونای لعنتی زندگیم نابود کردداستانش مفصل.درس و زندگی و همه چی پرپر.تازه خداروشکر خودم پیدا کر ...

چرا واکسن کرونا؟مگه چه تاثیری داشت؟ اعتیاد آور که نبود که زندگی رو مختل کنه🤔

الهی اینجوری نگو حتماً در حد توانت بودی براش هر کسی یه شرایطی داره پس تو صد در صد مقصر نیستی

یه موردی هم که هست بگم

واقعا خیلی چیزا رو به ما یاد ندادن حتی توی دانشگاه

وقتی میری توی زندگی خیلی چیزا رو نمیدونی

شاید باورتون نشه خیلی چیزا رو من توی این سایت درمورد اخلاق و روحیات و انتظارات خانومها یاد گرفتم.

قبلنا خام و کم تجربه بودم

یعنی بلد نبودم

مثلا سر چیزای کوچیک بحث میشد و یهو چند وقت قهر

الان به گذشته نگاه میکنم میبینم چقدر حیف و چقدر اون موارد بی ارزش بودن

آقا هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واکسن کرونا؟مگه چه تاثیری داشت؟ اعتیاد آور که نبود که زندگی رو مختل کنه🤔

خیر 

زد به سیستم عصب بدنم

بیمارشدم افسردگی شدید گرفتم

تا یکسال داروی تقریبا اشتباه

درد بسیار شدید گریه وبیجونی ناامیدی و...

آقا هستم

خیر زد به سیستم عصب بدنمبیمارشدم افسردگی شدید گرفتمتا یکسال داروی تقریبا اشتباهدرد بسیار شدید گریه و ...

تابحال نشنیده بودم واکسن کرونا باعث افسردگی بشه،چه عجیب،چطور متوجه شدین بخاطر واکسن کرونا بوده؟

تابحال نشنیده بودم واکسن کرونا باعث افسردگی بشه،چه عجیب،چطور متوجه شدین بخاطر واکسن کرونا بوده؟

ادم وقتی میره بیمارستان خیلی چیزا میفهمه.

من خرید وفروش زعفرون میکنم اسنپم کار میکنم.

دیشب یه خانوم مسافرم بود گفت مبتلا به سرطان شدم

واکسن زده بود گویا رگهای عصبی یا..توی سرش ترکیده بود

بعدش بنده خدا مبتلا به سرطان میشه.

یبار یه اقای جوان دم درمانگاه سوار کردم با واکر بود

بخاطر واکسن

و...

آقا هستم

ادم وقتی میره بیمارستان خیلی چیزا میفهمه.من خرید وفروش زعفرون میکنم اسنپم کار میکنم.دیشب یه خانوم مس ...

اره یکی از آشنایان ماهم سرطان کبد گرفت و وقت شد اما تاثیر روی سیستم عصبی رو نشنیده بودم ، خداروشکر خوب شدین، تنتون سالم  و جیبتون پر پول

اره یکی از آشنایان ماهم سرطان کبد گرفت و وقت شد اما تاثیر روی سیستم عصبی رو نشنیده بودم ، خداروشکر خ ...

ممنونم.هیچی مثل سلامتی و دل خوش نیست

کرونا خیلی مرموز بود نقطه ضعف بدن رو پیدا میکرد و اونجا رو نابود میکرد

آقا هستم

ممنونم.هیچی مثل سلامتی و دل خوش نیستکرونا خیلی مرموز بود نقطه ضعف بدن رو پیدا میکرد و اونجا رو نابود ...

خخداروشکر رفت چقدر دوران بدی بود حالا واکسن و... به کنار اینکه تو خونه میموندیم واقعا بد بود ،امیدوارم هرچه که میخوایید بهترینهاش نصیبتان بشه

خواهش عزیزمبنظرم هنوز هر دو همو دوست دارین و با تموم اذیتایی ک داشتین انگار یجورایی پشیمونه.. میگم گ ...

عزیزم اون‌ انگار مایل به زندگی نیست چون ی بار حرفش پیش اومد گفت نمیتونم

😂😂😂اون ک درجه تنفرش بالاستمنم بی تفاوتی

شایدم عشقه تنفر نیست اینکه بعد از دوسال هنوز درگیرته شاید دلش پیشته

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.