2777
2789
عنوان

شوهر سابقم زیر همه پست های اینستاگرام درموردم بد و بیراه گفته😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3334 بازدید | 108 پست
ادم تا یجاییش نسوزه اینطور نمیگهکامنتاتو ببند‌حذف کن

عزیزم زیر پستای این گذاشته ک کلا هرپست میزاره اسی ک پیگیرتره میره میگرده پیدا میکنه 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم خیلی دوسش داشتم اما اخلاقامون نمیخورد همیشه تو دعوا بودیم دعواهای زیاد تهش مجبور به جدایی ...

خواهش عزیزم

بنظرم هنوز هر دو همو دوست دارین و با تموم اذیتایی ک داشتین انگار یجورایی پشیمونه.. 

میگم گلم امکانش هست ب هم برگردین؟

رو چیزایی ک هر کدومتون حساسین طرف مقابل کار کنه ک بشه باز از نو شروع کرد؟

مرز بین عشق و نفرت خیلی باریکه

دقیقا مثل وقتی که همسر ادم بهش خیانت میکنه یدفه عشق تبدیل ب نفرت میشه و اگه همون ادم پشیمون شه و خودشو واقعا درست کنه عشق باز برمیگرده ب رابطشون

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

پس معلومه اصلا فراموشت نکرده بزرگوار😂😂😂😂چقدم سوخته که دوساله ول کن نیست

چرا موضوع رو احساسی میکنید 

لابد استارتر با پیج فیک دنبالش کرده 

اون زیر پستای بقیه نظر داده یعنی از وجود اسی خبر نداره که بخواد بسوزونتش 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چرا موضوع رو احساسی میکنید لابد استارتر با پیج فیک دنبالش کرده اون زیر پستای بقیه نظر داده یعنی از و ...

شما چرا الان نخود اش شدی گلم؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الهی اینجوری نگو حتماً در حد توانت بودی براش هر کسی یه شرایطی داره پس تو صد در صد مقصر نیستی

واکسن کرونای لعنتی زندگیم نابود کرد

داستانش مفصل.

درس و زندگی و همه چی پرپر.

تازه خداروشکر خودم پیدا کردم

و میخوام بلند شم به امیدخدا

کار میکنم انگیزه پیدا کردم

آقا هستم

شما چرا الان نخود اش شدی گلم؟

من الان بهت بی احترامی کردم ؟

رجوع کن به امضام

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من الان بهت بی احترامی کردم ؟رجوع کن به امضام

من بی‌ادبی کردم؟خود درگیری داری؟میگم وقتی با یکی دیگه دارم حرف میزنم چرا میای ریپلای میزنی ؟ 

حالت خوش نیست انشالله خوب شی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂