2777
2789
عنوان

دعوت کردن پدر مادر

239 بازدید | 17 پست

دوستان من چهار ماهه عروسی کردم هنوز 

خانوادم برای ناهار دعوت نکردم خیلی دوس دارم دعوت کنم چند بار با همسرم در میون گذاشتم که متاسفانه گفت باشه بعد بیخیال شد الان.. بنظرتون اونا توقع و انتظار دارن؟  خیلی خجالت میکشم این هفته خودم از پول خودم میخوام برم خرید که بگم بیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو پرو نکن. یه لیست خرید بده.

بخره ‌..

فرداشم دعوت کن 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
از پول خودت نگیر بزار جا بیوفته برا شوهرت بهش بگو جمعه چطوره زنگ بزنم دعوت کنم اگ گفت ن بگو چ روزی م ...

مرتب گفت اخر هفته وقتی وقتش میرسه انگار نه انگار 😣 دیگ ماه اول بارداریمه گفتم قبل ایک شکمم بزرگ بشه دعوت کنم

پس معلومه شوهرت از خرج کردن برای خانواده تو کراهت داره  اگر شاغل نیستی از پول خودت خرج نکن  چون بد عادتش میکنی . 

روش درست اینه پیگیر مطالباتت باشی اگر دعوت نکرد یا خرید نکرد وقتی اون مهمون دعوت کرد بگو خودت پخت و پز کن  بعضی مردها تا تلافی نکنی آدم نمیشن یعنی محکم تلافی کنی و شل کن سفت کن در نیاری رودرواسی با هیچ کس نکن.

این نیز بگذرد .....

درمیون گذاشتن نداره بگو پس فردا مامانم اینا رو دعوت میکنم میتونی عصر زودتر بیای که بریم خرید کنیم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.