2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکلیف پسر من ک پنج سالشه شب تاصبح ابیاری میکنه چیه😄

باید یه مدت بهدخودت سختی بدی شبا ببریش دستشویی 

زیرش تشک نایلونی بنداز که خیالت راحت باشه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
۲ سال و ۶ ماه

بذار یه سالش بشه 

بعد توی خونه پوشک نکن و براش توضیح بده 

می تونی مثل بازی مثلا نزدیک زمان دیتشوییش که میشه بگو بریم ببینیم کی زودتر می‌ره دستشویی جیش می‌کنه 

وا تا دوسال اصلا فکر پوشک گرفتنشو نکنبچه استرس میگیره بعدا استرسی میشه بزار خودش قشنگ بزرگ بشه که بت ...

مامان منم همیشه میگف اینو. پسرم سه سال و سه ماهگی گفت نکن دیگه خودم میخوام برم. سه سالگیش‌ تایم گذاشتک اماا اصصصصلا همکاری نکرد. مامانم میگف‌بخدا حالیش‌نیس تو ببند خودش میگه. دقیقا سه ماه بعد گف خودش

parasoo1989@
تکلیف پسر من ک پنج سالشه شب تاصبح ابیاری میکنه چیه😄

همه تلاشتو بکن پسرت بزرگ شده و دیگه پوشک کزدن برلی اندام خصوصیش خوب نیست 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
باید یه مدت بهدخودت سختی بدی شبا ببریش دستشویی زیرش تشک نایلونی بنداز که خیالت راحت باشه

یک ساااال سختی دادم .شبا‌خوابم ریخته بود بهم دیگه. هررروز عین رخت شور‌خونه صبح ب بصبح ملافه و اینا مینداختم ماشین. گاهی سه بار تو شب‌ میکنه .گاهی مثلا‌ شش صبح میبردمش یهو نه صبح خیییس بود 😩😂😑

parasoo1989@
همه تلاشتو بکن پسرت بزرگ شده و دیگه پوشک کزدن برلی اندام خصوصیش خوب نیست

بعد یکسال تلاش‌ دی ماه پیش مریض شد بستری شد دوهفته .‌حالا ببین با سرم  و سوزنو یا‌دارویی ک میزدن هی باید میرفت دسشویی شب‌ مجبور شدم شورتی بگیرم  ک اسیر نشیم . فعلا گاهی شبا‌ک خودش خستس یا من شورتی رو پاش‌میکنم. تو روز مشکلی‌نداره 

parasoo1989@

عزیزم برای از پوشک گرفتن باید بچه آمادگیشو داشته باشه ... یه سری پیش نیازها هست که اگه بچه اینا رو نداشته باشه ... تلاش شما بی فایده س

اول اینکه پوشکش از شب تا صبح باید خشک باشه و توانایی کنترل ادرار رو داشته باشه ... اعتراض به پوشک کثیف باید وقتی جیش و پی پی میکنه تو پوشکش از این حالت بدش بیاد و بخواد پوشکشو در بیاره ... 

فرق جیش و پی پی بدونه ...

خلاصه عزیزم صبر و حوصله میخواد از پوشک گرفتن