2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست
قبل ازدواج

بنظر من بروش نیار.منم شوهرم میگفت با هیچ دختری نبودمو.. .ولی بعد ازدواج خط قدیمیشو پیداکردم تلگرامشو نصب کردم با صد تا دختر چت کرده بود بعدها بهش گفتم ک دیدم حالا روش تو روم باز شده شبی یک خاطره از دخترای ک باهاشون بوده برام میگه و عذابم میده اما الان خداروشکر بهم متعهده.بنظرمن استباه منو تکرار نکن این برگ برندتو بزار واسه روز مبادا از چت هاش عکس بگیر داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم هروقت ادعا میکرد خیلی خونسرد چتاشو به روش میاوردم من یه آتو از شوهرم دارم ده ساله تا موضوع به اون سمت میره به روش میارم البته نه با دعوا با یه لبخند عاقل اندر سفیه تازه مال من آتوش هیچی نیست فقط چون شوهرم روش حساسه میگم

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
بعضی ازمردایی که ناتوانی جنسی دارن بیشتر شوخیهای جنسی میکنن تا ازین طریق کمبودهاشونو جبران کنن.استات ...

این اقا اگه قبلا ناتوانی جنسی داشته خواسته کمبود جبران کنه بازم یه دروغ دیگه به استاتر گفته .یعنی مخفی کاری کرده ....استاتر اگه تو خانوادت حمایت میشی تصمیم درست بگیر خودت بشین فکرات رو بکن .اگه جوانی یه کاری نکن تو پیری حسرت رو دلت بمونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
بعضی ازمردایی که ناتوانی جنسی دارن بیشتر شوخیهای جنسی میکنن تا ازین طریق کمبودهاشونو جبران کنن.استات ...

اصلاذاهل شوخیای جنس ی نیس حتی من میفرستم بعش ناراحت میشه ،کلا انقد خاهر برادریم کنار هم خیلی بغلمو میکنه و بوس میکنه ولی اصلا نمیگه اندامتو اینطوری کن اونطوری کن یا چ جوری دوست دارم ، ولی وقتی تو چتاش ب این خانوم گفته روانی میشم دیوونه میشم اخه چرا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

اما اینکه بقیه رو متهم به دوست دختر داشتن میکنه و خودشو پاک میدونه بخاطر اینه که میدونه بقیه مردا وقتی بادختری دوست میشن حتما نیاز جنسیشونو برطرف میکنن اما ایشون با اینکه با دخترا چت میکرده از این بخش ماجرا استفاده ای نبرده و طبق حکم قاضی وجدان خودش پاکه...

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
اصلاذاهل شوخیای جنس ی نیس حتی من میفرستم بعش ناراحت میشه ،کلا انقد خاهر برادریم کنار هم خیلی بغلمو م ...

استاتر ناراحت نشیها میخواستی بغلت هم نکنه ؟؟؟؟؟

به نظرم این قضیه چت در گذشته رو در نظر نگیر و به الانش فکر کن.  نکات مثبت اش بیشتره یا منفی؟

مساویه ، اهل معاشرت نیس ولی دست و دلابزه ، حرف گوش کنه ، لجباز نیس ولی خدانکنه دعوا بشه ،، پول ایناهم در حد توانش داره و بهم میده محبت میکنه ولی ادعاش زیاد بود 

عزیزم غیر از این این اقا سیگاری بودنش رو مخفی نرده یعنی دروغگو ..در ضمن شاید برای شما مهم نباشه چون ...

مهم نبوده برام چون میدونم واسه گذشته بوده و گذشته ب خوده شخص مربوطه، ربطی ب ریلکسی نداره من منطقیم و نمیزارم بخاطر چیزای چرت زندگیم خراب بشه.من با گذشته ی شوهر ازدواج نکردم ک. من اومدم ک ایندمونو بسازیم نه اینک گذشتشو مورد قضاوت قرار بدم. درضمن یه عکس دست جمعی تو حیاط دانشگاه هم مسلما ارزشی نداشت ک من خراب کنم زندگی رو.اونم تازه اوایل نامزدی بود و واقعا شوهر نمیدونست همچین چیزی توی رم قدیمیش ممکنه باشه.و عذر خاهی کرد بخاطرش و خیلی ساده بحث رو عوض کردم ک شرمنده نباشه.جوری ک تا یک هفته فقط عذر میخاست و خودشو لعنت میکرد بخاطر اینک بی دقت بوده.مثلا اگ من خودمو جرباجر میکردم و بحث و دعوا میکردم چی میشد؟من ب بهترین شکل رفتار کردم ک شوهرم بخاطر کاری ک نکرده و خودشم اطلاع نداشته یک هفته فقط داشت عذر میخاست.

خب شوهر ایشونم واسه گذشته بوده .با یه حرف کوچیک و اینک دلیل بخاد چرا اینارو هنوز داری موافقم.اما اگ بخاد بخاطر دوتا حرف زندگیشو تباه کنه اصلا عاقلانه نیس. 

و اینک موافقم واسع سیگار برخوردکنه باهاش. منم اگ بودم قطعا ب شوهرم مخالفتمو میگفتم و ازش میخاستم بزاره کنار.

اصلاذاهل شوخیای جنس ی نیس حتی من میفرستم بعش ناراحت میشه ،کلا انقد خاهر برادریم کنار هم خیلی بغلمو م ...

ما خبری از متن چت ها نداریم. گاهی حتی شنیدن یک جمله هم اینقدر بد و دردناکه که نمیشه جبران کرد

استاتر ناراحت نشیها میخواستی بغلت هم نکنه ؟؟؟؟؟

ببین دیگ چقد سطح توقعاتم ازش پایین اومده ،وای خدا چیکار کنم دست و پام میلرزه

شاید حین رابطه با همین خانم به قبح قضیه پی برده و یا شاید همونی که اول گفتم ناشناس چت میکرده و میرفته توی قالب یه ادم دیگه شاید تو رو خیلی باشخصیت میبینه که باهات اینجوری حرف نمیزنه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

قبل تعهد به شما طرف مجرد بوده میتونسته با هرکسی آشنا باشه..این که با دید باز و با کمال مبل شما رو انتخاب کرده مهمه..اگر بهشون اعتماد نداری بحثش جداس اما اگر به خاطر گذشته ایشون ناراحتی در اشتباهی..من احساست و درک میکنم حس خیلی خیلی بدیه اما گذشته قبل تعهد به شما بوده یادت نره..

به زندگیم خوش اومدی....
مهم نبوده برام چون میدونم واسه گذشته بوده و گذشته ب خوده شخص مربوطه، ربطی ب ریلکسی نداره من منطقیم و ...

خب واسه شما عکس بوده با دقت بخون

سیگاریه نگفته 

ناتوانی جنسی داره نگفته 

ادعای پاکی داره به همه تهمت میزنه 

ادم به دور هم که هست میخواد استاتر رو منزوی کنه ....من شخصا میدونم رفتار هیچ ادمی غیر قابل تغیر نیست ..پس استاتر نمیتونه عوضش کنه. ..اگه بخواد ادامه بده باید مناظر چیزای جدید باشه و با این چیزا کنار بیا و براش مهم نباشه 

دوم اینکه اگه نتونه هضمش کنه باید تا اخر عمر عذاب بکشه 

دوستم ان شالله هنیشه با هم خوشبخت باشید ..اما نمیشه راحت به استار بگی بگذر