2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چت چجوری بوده  رابطه ... که نداشتن؟

شوهرم ادم خیلی ساده ایه خیلی ،، دختره خیلی بحث باز میکرده بهش گیر داده بود بیا خونمون

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
درسته..منم خیلی چیزا رو از زندگی و رفتار ایشون نمیدونم..فقط همینطوری چیزی که از یه نفر عاقل شنیدم گف ...

آره عزیز ، شوهر منم هرچی تو گذشتش بود رو واسم گفت و خیلیم گریه میکرد و گفت توبه کرده اول خواستم بهم بزنم همه چیو ولی وقتی دیدم پشیمونه گذشت کردم ، 

مورداشم زیاد نبود با دو سه تا دختر چت بود که خودم دیده بودم اونم بیست سالگیش بود و بیشتر دردودلی حرف زده بود باهاشون و حرف خاصی نگفته بود و فقط از سختی های زندگیش و  اینکه عاشق یکی بودم و فلان که بهشم گفتم گفت واسه جلب توجه بوده،

یکیم اینکه خیلی خودشم ناراحته اینه که تو عروسی خالش ،خواهرشوهر خالش شماره اینو گیر میاره و هی بهش پیام میده و آخرین بار میگه همه خونه فلانی یعنی خاله شوهرم ، جمعیت بیا اینم می‌ره میبینه هیشکی نیس و دختره بدون روسری ، دیگه بعد پنج دقیقه میپیچونه و زود می‌ره 

منم با اینکه خودش گفته بود خیلی داغون بودم الآنم که این تاپیک و خوندم باز یادش افتادم اصلا تو مغزم نمیره که اتفاقی نیافتاده ، همش میگم شاید بینشون چیزی شده ولی از یطرف میگم اگه میخاستش و کاری شده بود باهاش ازدواج میکرد و دختره ول کن نبود 

خیلی وقت بود رو دلم مونده بود حرفا ،اولین باره اینارو گفتم اگه خوندین ممنون :(

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اتفاقن این هیلی خوبع. خب هر کسی حق داره تو مجردی با کسی اشنا بشه 

متوجه شدی چه حرفایی بهم زدن؟؟؟ در ضمن استاتر کامل نگفت چی بهش فرستاده ..یزره گفت گوشی دستمون بیاد از اون حرفا بوده 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اصلاذاهل شوخیای جنس ی نیس حتی من میفرستم بعش ناراحت میشه ،کلا انقد خاهر برادریم کنار هم خیلی بغلمو م ...

شاید فکر میکنه انجام این شوخیا و... بی مایه فتیره...ولی شما مایوس نشو و با تکرار این رفتارهای معاشقه بهش نشون بده که واقعالذت میبری اونم کم کم اعتمادبنفسش بالا میشه ...اینکه شوهرتون بقیه رو پایین میاره بخاطر اعتمادبنفس پایینشه که میخادازاین طریق بالانشون بده ولی راهو اشتباه میره

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
خب واسه شما عکس بوده با دقت بخون سیگاریه نگفته  ناتوانی جنسی داره نگفته  ...

حرف شما متینه دوست گلم.

ولی من فقط تا قسمت نا توانیش خوندم.اون رفتارای زشتشو نهوندم ینی نرسیدم.

اگ دقت کنی فقطم واسه همین چیزاش نظر دادم.

ولی باید بشینه دودوتا چهارتا کنه ببینه شوهرش در حدی هست ک باهاش بمونه یا نه. اگ تو پست های اول میگفت ما نظر کلی میدادیم.

ولی یه تیکشو میگه بعد ده ساعت یه تبکه ی دیگشو .

حرف شما متینه دوست گلم. ولی من فقط تا قسمت نا توانیش خوندم.اون رفتارای زشتشو نهوندم ینی نرسیدم. اگ ...

اره متوجه شدم کامل نخوندی ..شوهر شما قضیه فرق داره ..حتی اگه دوست هم بوده باشه پسر درست و حسابی به خودش اجازه نمیده انقدر حرفای کثیف بزنه با یه دختر خیلیا رو میشناسم با هم رفیق بودن چن سال بیرون هم رفتن اما درست و حسابی ...دقیقا منم به استاتر میگم خودت رو گول نزن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
حرف شما متینه دوست گلم. ولی من فقط تا قسمت نا توانیش خوندم.اون رفتارای زشتشو نهوندم ینی نرسیدم. اگ ...

هرکس از دور ببینتش میگه این اقا پسر چقد متینه،، خاک تو سرش کنم دروغگو

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته