2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر  ،دوست داشته ترسيده از دستت بده نگفته ،برو پيش ي دكتر واسه ناتواني جنسيش،دوسش داشته باش بهش احترام بذار،خوبه كه بهت احترام ميذاره،واقعا اگه تو گذشتش هات بوده وزنا ميكرده كه الان ناتوان نبوده،واقعا هم بنظرم گذشتش پاكه پاكه،كاري نكن پشيمون بشي مردا غرور دارن،مشكلات شوهرت زياده كمكش كن،نتيجشو ميبيني

،خواستي بگي هم الان نه وقتي كاملا اروم شدي بگو

استارتر  ،دوست داشته ترسيده از دستت بده نگفته ،برو پيش ي دكتر واسه ناتواني جنسيش،دوسش داشته باش ...

گلم اکه خود استاتر مشکل جنسی داشت به شوهرش نمیگفت از ترس از دست دادنش خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟شوهرش تحمل میکرد عایا?????حالا باید بره دکتر تا حل بشه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
گلم اکه خود استاتر مشکل جنسی داشت به شوهرش نمیگفت از ترس از دست دادنش خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟شوهرش تحمل میکر ...

شوهر من مشكل زود انزالي داشت قبل از عقد بهم گفت،باهاش كنار اومدم ،اگه هم نميگف شايد روش نميشده يا سختش بوده بگه يا بحثش باز نشده بوده،مهم اينه كه درمان داره،شوهرش گاو كه نيس هيچد نفهمه(ببخشيد) ،زندگي مشتركه بايد همديگه كمك كنيم،حتي اگر مردا شعورشون پايين تر باشه

عزیزم  ،هر کسی گذشته ای داره

شوهرم منم زمان مجردیش چند ماه با یه دختری بود

که اتفاقا اون دختر مارو خیلی اذیت کرد بعد از عقد...

ولی وقتی الان میبینم که چقدر همسرم از گذشته اس پشیمونه و از اون دختر متنفره و منو چقدر دوست داره و به پام مونده ، چیزی نمیگم

چون خودمم گذشته ای داشتم بلاخره

همیشه قـوی باش و به سمت اهدافـت حـرکت کن ⁦♥️⁩
شوهر من مشكل زود انزالي داشت قبل از عقد بهم گفت،باهاش كنار اومدم ،اگه هم نميگف شايد روش نميشده يا سخ ...

گلم این مشکل شوهرت چیزی نیست که برای شوهر ایشون خیلی بالا هست که بهشون نگفته الانم میگه رابطه نداریم اصلا ....بعد برای شوهر خاله منم اینطوری بود یعنی اصلا نمیتونستن بعد به زور دکتر بعد هفت هشت سال درمان شد

یه چیز جا مونده بهت بگم استاتر تو این یه سال چتش رو پاک نکرده؟؟؟؟تو این یه سال گوشی اون دستت نبوده اصلا؟؟؟؟؟؟چرا براش مهن بوده که نگه داره??????تعجب میکنم .نکنه چت مال الانا باشه اشتباه میکنی؟؟؟؟؟

ون دوستت هنوز باهاش در ارتباطی ؟؟؟؟اگه هستی که خیلی ضایع شده

استارتر من تحقیقه کاملی کردم راجع به ناتوانی جنسی کاملا قابله درمانه برو دنبالش و حلش کن و چتهاشم به ...

واقعا درمان داره؟؟؟؟ ما شهرمون خیلیرکوچیکه ،فک نکنم دکتر خوبی پیدا کنم ، چ دکتری باید بریم؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
یه چیز جا مونده بهت بگم استاتر تو این یه سال چتش رو پاک نکرده؟؟؟؟تو این یه سال گوشی اون دستت نبوده ا ...

نه مطمنم براقبل نامزدیه

گلم این مشکل شوهرت چیزی نیست که برای شوهر ایشون خیلی بالا هست که بهشون نگفته الانم میگه رابطه نداریم ...

چ دکتری رفتن؟