2777
2789
عنوان

اصلا فک نمیکردم شوهرم همچین ادمی باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخ  نه خداروشکر کن یه تختم کم نیست سالمم

اهان پس میون اینهمه خانم چیکار میکنی بنظر من اصلن اینجا جای آقایون نیست واسه آینده خودتون خوب نیست

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اهان پس میون اینهمه خانم چیکار میکنی بنظر من اصلن اینجا جای آقایون نیست واسه آینده خودتون خوب نیست

مگه حرف بدی زدم اینجا پر از آقا هست ولی ناشناس استارتر گفت تو تاپیک من نظر نده من از ایشون معذرت میخوام

مگه حرف بدی زدم اینجا پر از آقا هست ولی ناشناس استارتر گفت تو تاپیک من نظر نده من از ایشون معذرت میخ ...

نه من کلا میگم فردا تو زندگی خودتون با مشکل مواجه میشی بالاخره تو نی نی سایت جا هر کسی از گذشته اش و از احساساتش گفته که شاید خوشایندنباشه و فردا رو زندگی خودتون اثر بد بگذاره 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
باشه عزيزم

سلام عزیزم ،،ددیروز زودتر اومد فک کرد مریض هول شد گفت چی شده بیا بریم دکتر بعد زدم زیر گریه ک چرا سیگار میکشی گفت نه اشتباه شده من مطمنم میکشه ها ولی گردن نگرف ک نگرفت دیدم. دیگ خیلی پرو شد گفتم این چتا چی ، گفت حضرت علی میگه ب کسی تهمت نزن شاید شبش توبه کرده باشه ،،(ی همچین چیزی گفت ) بعد ی رفتاری کرد ک من عذر خاهی کردم ، (خاک تو سرم چقد سادم)  شب یکم سر سنگین برخورد کردم تا ۲بیدار بودم دید بیدارم از خاب بیدار شد بوس کرد و گفت من تورو با همه دنیا عوض نمیکنما چرا تو ب من شک داری ورا اعتماد نمیکنی و این حرفا ،،، من حرفم اینه چرا بهم دروغ میگه ،، چرا تا ب دیروز این چتا و عکسای دختره نگ داشته بود چرا حذف نکرده بود، پیش ارومم زیاد ب روش نمیارم دیگ شب گریه کرد و گفت کارم استرس ب اندازه کافی دارم ، خونه بدتر استرس دارم و گفت تو منو شکستی ،،، اصلا مهره مار داره پیش ادم ی رفتاری میکنه ادم پشیمون میشه ،، ولی یادم میفته حرصم میگیره خود خوری میکنم ، الانم باز دلم گرفته و گریم میاد ،

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته