سلام من حدودا ۲ماهه درگیر شکستگی هستم با ی بچه کوچیک بخاطر شرایط اومدم خونه مادرم موندم چون شیر میدم هنوز درست جوش نخورده شاید پنج شنبه برم عکس بگیرم بگه جوش خورده هرچی بگید امتحان کردم شوهرمم هفته ایی ۱.۲بار میاد بچه رو میبره ی یساعتی پیش خودش و خانوادش الان میگه من میخوام برم مسافرت باید بیای خونه منم نباشم تو باید خونه باشی دلیلی نداره اونجا بمونی بسه هرچی موندی چیکار کنم بخدا دارم دیونه میشم چجور خونه بای بچه کوچیک تنها بمون از طرفیم میدونم باید هرروز برم پیش خانواده همسرم لج کرده چیکار کنم همسرمو من بدون اون برم خونه تنها با ی بچه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم بیشتر حسودی میکنه و دلش تنگ شده . زورش میاد پیشش نیستی
بخدا من از ترس خودش رفتم خونه امون پله داره با بچه کوچیک که دایم باید بدویی دنبالش واگر نمیرفتم تا همیشه میگفت خانواده ات نگهت نداشتن خانواده ات تیپا بهت نزدن نگهت دارن چیکار میکردم الانم که اومدم اینطوری