2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من میخوام برم مسافرت تو باید بیای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب قراز بود بیاد دنبال بچه گفتم دارم میرم دکتر برا گچ ساعته ۱۰ بیا دنبالم گفت باشه شد ۱۱نیومد بچه خوابید الان میگه میخواستی زنگم بزنز بخدا موندم چیکار کنم کلی حرف بارم کرده میخواستی زنگ بزنی هزچی میگم والا من داشتم وسایل جمل میکردم نفهمیدم کی شد۱۱ میگه نه عمدا زنگ نزدی من عکس ساکارو براش فرستادم اما جواب نمیده چیکار کنم؟

چیکار کنم؟با بچه کوچیک خودشم عینه خیالش نیست همه اش میگفت فقط برو قبلا ولی خونواده ات نگهت نمیدارن چ ...

خب یه مقدار تو میموندی یه مقدار مادرت میومد اینجوری معلومه مادرش پرش میکنه دیگه بعدم اگه پات بود با گچ پا راحت میشه راه رفت دست یکم سحته