2777
2789
عنوان

وضعیتتون تو این اوضاع اقتصادی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 57 پست
این استرسارو فقط من دارم بایه شوهر بی خیال

شاید درونگراست نه؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نه خدارو شکر وضعیت مون به استرس نکشیده هنوز

خداروشکر

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلنا خیلی دغدغه داشتم الان پول دارم نه زیاد ولی مشکل مالی هم ندارم خونه ماشین همه چی ولی میگم ای کاش نداشتم و تنها مشکلم بی پولی بود ولی دلم خوش بود قدیما هرکی اینو میگفت میگفتم برو بابا ولی فهمیدم هیچی آرامش نیست هیچی کاش حالم این نبود و بی پول ترین بودم 

دغدغه مستاجری لذت زندگیو ازم گرفته، تا پول جمع کنیم هیییی گرونی گرونی خدایا بسه دیگ

ماهم مستاجریم بیشتر استرس برای همینه کل حقوق میره برای اجاره

من یه دفعه 5،6 سال پیش برا این چیزا غصه خوردم، دیگه حوصله ندارم غصه بخورم

اون موقع که دلار از 4 تومن به 15 تومن رسید و قیمت خونه و ماشین چند میلیارد شد دیدم دیگه نمیتونم بخرم، از اون به بعدش دیگه هر چقدر گرونتر هم شد برام مهم نبود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره منم مثل شمام حالم اصلا خوب نیست

خدا کمک کنه به کجا میرسیم 

شخمی

تخمی برا من 😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وضع ما خوبهولی من خیلی احساس بد و ناراحتی دارم برای ادمای پایین تر از خودمون.. کاری هم از دستم بر نم ...

سلام بخدا کار از دستت برمیاد دعات میکنم یه چایی ونسکافه ودمنوش ازمن سفارش بگیر درب منزلم خاستی پرداخت کن من برای روز معلم بچه هام خیلی نگرانم دستم خالی وبچه هام ناراحتن که خجالت نکشن

من قبلنا خیلی دغدغه داشتم الان پول دارم نه زیاد ولی مشکل مالی هم ندارم خونه ماشین همه چی ولی میگم ای ...

حالتون بی دلیل بده؟

بسپرین به خدا تلاش تونم بکنین 

وقتی به خدا می‌میسپرین دیگه نگران نیستین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷