2777
2789
عنوان

وضعیتتون تو این اوضاع اقتصادی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص خوردن چه فایده داره خدای نکرده مریض میشین لازم نیست همه چیزایی که دوست داریم رو بخریم از همینا ک ...

استرس پول اجاره خونه اینا چی؟کاش بحث چیزایی ک دوست داریم باشه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
من یه دفعه 5،6 سال پیش برا این چیزا غصه خوردم، دیگه حوصله ندارم غصه بخورماون موقع که دلار از 4 تومن ...

بی حسی :)

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

من به خاطر اینکه شغلی ندارم و اینکه درامدی ندارم انقدر حرص خوردم و انقدر استرس کشیدم و انقدر شوهرم بهم گفت یه جایی پیدا کن برو سرکار ، گرونیه و نمی رسونه و ... که تمام انگشت های دست و پام شروع کرد به درد گرفتن و سِر شدن ... انقدر دکتر ،عکس و ام ار ای و نوار عصب عضله و...دادم و دکتر گفت در اثر استرس زیاد بیماری فیبرومیالژیا گرفتی .... 

الان پول نمیخوام فقط سلامتیم رو میخوام.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
بسپرین به خدا تلاش تونم بکنین وقتی به خدا می‌میسپرین دیگه نگران نیستین

بنظرم همین موقعیتی که ما ایرانیها با این وضع باز پولامون برکت داره به لطف خداست

ماهم دغدغه داریم مگه میشه نداشته باشیم

بنظرم همین موقعیتی که ما ایرانیها با این وضع باز پولامون برکت داره به لطف خداست

بخدا ما اینقدر به مو رسیده ولی پاره نشده خداخییییییلی بزرگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من به خاطر اینکه شغلی ندارم و اینکه درامدی ندارم انقدر حرص خوردم و انقدر استرس کشیدم و انقدر شوهرم ب ...

ای خدای من ایشالا زود سلامت بشی

آره ، خیلی استرس دارم برای همه چی ، ولی وقتی یاد قانون این دنیا میوفتم که معلوم نیست فردا هستیم یا نه ، یا اصلا شاید فردا چرخ گردون چرخید برامون ، بر استرسم غلبه میکنم و به خدا توکل .. ان شاله چرخ گردون برای هممون به رزق و روزی و نعمت و فراوانی و سلامتی بچرخه   

داغون. درحدی که بچم الان مریضه و شوهرم گفت پول دکتر ندارمخدا باعث و بانیشو لعنت کنه😔

تاپیکتونو خوندم پسرتون چطوره؟ براش سوپ بپز بده بخوره، بخور اوکالیپتوس نفس رو باز میکنه،

طفلک💔💔💔💔💔💔💔💔💔

نه در حد شما، نگران نباش خدا بزرگه و کسی هم تاحالا چیزی رو با خودش به اون دنیا نبرده پس انقدر استرس ...

ولی خیلی سخته ببینی پدر و مادرت همش دارن استرس میکشن همش انگار شرمنده هستن همش خستن همش....

سلام بخدا کار از دستت برمیاد دعات میکنم یه چایی ونسکافه ودمنوش ازمن سفارش بگیر درب منزلم خاستی پرداخ ...

کدوم شهر هستید

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!